Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PSD Ioan Dîrzu: ”Economia creşte sănătos”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

INS prezintă noi date care arată evoluţiile economice sănătoase din domeniile comerţului şi ale serviciilor. INS consemnează o creștere semnificatică a cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul de 7,6% în mai față de aprilie și de 8,8 procente pe primele 5 luni ale anului.

Faţă de luna mai 2017, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata, în termeni nominali, a crescut atât ca serie brută cu 10,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 8,8%.

Aceiași evoluții bune au fost și-n comerțul en-gros ( + 10,6%) dar și-n alte domenii astfel că serviciile de piață pentru firme au crescut în mai față de aprilie cu 5,2% și cu 8,5% de la începutul anului.

Datele demontează minciuna zilnică cu care defilează PNL-PDL. Mai sunt câțiva primari nervoși precum domnii Hava, Bolojan și Falcă, PDL-iști de marcă ai liberalilor, care se plâng că Guvernul le-a luat banii din excedent ca să acopere datoriile și cheltuielile bugetare. Nimic mai fals, iar trendul pozitiv al economiei confirmă că programul de guvernare al PSD dă roade tot mai vizibile în al doilea an.

Ioan Dîrzu, deputat PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea