Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: Patri(hoții) din PSD îi trădează pe eroii neamului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crucile eroilor români din Valea Uzului, care au murit pentru apărarea țării au fost acoperite cu saci menajeri de extremiștii maghiari, într-un gest de frondă, fără precedent în ultimii ani. Cei care se declară patrioți în Europa, și aici mă refer la PSDragnea, demonstrează prin tăcerea mormântală așternută pe acest subiect că doar sloganul e de ei și ca nu sunt în stare să fie patrioți nici măcar în propria lor țară.

Cu ocazia Anului Centenarului, Primăria Dărmănești a luat decizia de a pune la punct cimitirele, în semn de respect față de eroii neamului. În timp ce crucile eroilor români sunt vandalizate, jandarmii urcă în dube protestatari pașnici împotriva regimului dictatorial impus de Liviu Dragnea, Carmen Dan și slugile din conducerea Jandarmeriei, care au schimbat emblema României cu cea a PSD!

PNL solicită de urgență PSDragnea să demareze o anchetă de urgență în vederea prinderii extremiștilor maghiari care au vandalizat monumentele eroilor români. Jandarmii trebuie să prindă hoții, nu să apere hoții! Unde în lumea civilizată, Jandarmeria apăra hoția? Nicăieri, doar în regimul dictatorial al lui Dragnea.

Cât despre patriotism, PSDragnea înțelege să-și bată joc de eroii neamului în propria lor țară! Rușine să vă fie!

Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea