Deputat PNL Florin Roman: Patri(hoții) din PSD îi trădează pe eroii neamului românesc

Crucile eroilor români din Valea Uzului, care au murit pentru apărarea țării au fost acoperite cu saci menajeri de extremiștii maghiari, într-un gest de frondă, fără precedent în ultimii ani. Cei care se declară patrioți în Europa, și aici mă refer la PSDragnea, demonstrează prin tăcerea mormântală așternută pe acest subiect că doar sloganul e de ei și ca nu sunt în stare să fie patrioți nici măcar în propria lor țară.

Cu ocazia Anului Centenarului, Primăria Dărmănești a luat decizia de a pune la punct cimitirele, în semn de respect față de eroii neamului. În timp ce crucile eroilor români sunt vandalizate, jandarmii urcă în dube protestatari pașnici împotriva regimului dictatorial impus de Liviu Dragnea, Carmen Dan și slugile din conducerea Jandarmeriei, care au schimbat emblema României cu cea a PSD!

ELIT

PNL solicită de urgență PSDragnea să demareze o anchetă de urgență în vederea prinderii extremiștilor maghiari care au vandalizat monumentele eroilor români. Jandarmii trebuie să prindă hoții, nu să apere hoții! Unde în lumea civilizată, Jandarmeria apăra hoția? Nicăieri, doar în regimul dictatorial al lui Dragnea.

Cât despre patriotism, PSDragnea înțelege să-și bată joc de eroii neamului în propria lor țară! Rușine să vă fie!

Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...