Deputat Florin Roman: Revenirea lui Rareș Bogdan în PNL dă fiori reci lui Liviu Dragnea și camarilei pesediste

Rareș Bogdan s-a reînscris în PNL, potrivit anunțului făcut de deputatul Florin Roman care a reamintit că jurnalistul a fost, în tinerețe liderul tinerilor liberali din Cluj-Napoca.

„Revenirea lui Rareş Bogdan în PNL da fiori reci lui Liviu Dragnea şi camarilei pesediste. Spun revenirea întrucât Rareş a fost în tinereţe liderul tinerilor liberali din Cluj Napoca. E un liberal autentic. În timp ce Dragnea fură prin Teleorman, Rareş făcea bani frumoşi şi cinstiţi, fiind la un moment dat unul din cei mai importanţi dealeri de telefonie mobilă din Transilvania. Născut la Ocna Mureş, cu tată director la UPSOM şi mama, dascăl, cu bunici în Apuseni, Rareş a invătat ce inseamnă să fii patriot de mic copil, alături de moţi, nu de hoţi! Rareş Bogdan are o încredere imensă în rândul românilor şi este alături de preşedintele Klaus Iohannis, cea mai puternică voce anti-PSD! Şi mai mult decât orice: Rareş iubeşte din suflet România!”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

PNL va valida, joi, în şedinţele BEX şi BPN ale partidului, lista pentru alegerile europene. Ludovic Orban este în negocieri cu jurnalistul Rareş Bogdan pentru a deschide lista candidaţilor liberali.

Foto: facebook Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

penele 13 martie 2019 at 12:30

Mda… Se pare ca a inceput distrugerea PNL din interior.

HH 13 martie 2019 at 13:17

Ce politicianism ieftin !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...