Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat Florin Roman: Revenirea lui Rareș Bogdan în PNL dă fiori reci lui Liviu Dragnea și camarilei pesediste

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rareș Bogdan s-a reînscris în PNL, potrivit anunțului făcut de deputatul Florin Roman care a reamintit că jurnalistul a fost, în tinerețe liderul tinerilor liberali din Cluj-Napoca.

„Revenirea lui Rareş Bogdan în PNL da fiori reci lui Liviu Dragnea şi camarilei pesediste. Spun revenirea întrucât Rareş a fost în tinereţe liderul tinerilor liberali din Cluj Napoca. E un liberal autentic. În timp ce Dragnea fură prin Teleorman, Rareş făcea bani frumoşi şi cinstiţi, fiind la un moment dat unul din cei mai importanţi dealeri de telefonie mobilă din Transilvania. Născut la Ocna Mureş, cu tată director la UPSOM şi mama, dascăl, cu bunici în Apuseni, Rareş a invătat ce inseamnă să fii patriot de mic copil, alături de moţi, nu de hoţi! Rareş Bogdan are o încredere imensă în rândul românilor şi este alături de preşedintele Klaus Iohannis, cea mai puternică voce anti-PSD! Şi mai mult decât orice: Rareş iubeşte din suflet România!”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

PNL va valida, joi, în şedinţele BEX şi BPN ale partidului, lista pentru alegerile europene. Ludovic Orban este în negocieri cu jurnalistul Rareş Bogdan pentru a deschide lista candidaţilor liberali.

Foto: facebook Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea