Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat Florin Roman: PNL solicită Guvernului Dăncilă să vină la muncă, să dea ordonanța prin care alocațiile majorate să intre în plată începând cu 1 martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

În conferința de presă săptămânală a PNL Alba, desfășurată joi, 28 februarie, deputatul Florin Roman, în calitate de vicepreședinte al partidului, a cerut Guvernului Dăncilă să emită o OUG prin care să aprobe noile alocații ale copiilor. El a declarat că dacă alocațiile nu sunt majorate începând cu data de 1 martie, vinovat este Guvernul Dăncilă și PSD, împreună cu aliații lor ALDE.

”Partidul Național Liberal îi solicită primului ministru al României, Viorica Dăncilă, să convoace de urgență Guvernul României și așteptăm ca astăzi (n.r. joi, 28 februarie) să emită în procedură de urgență Ordonanța privind majorarea alocațiilor copiilor în urma amendamentului trecut de către PNL la dezbaterile pentru bugetul de stat. Este o lege dată în Parlament, chiar dacă ea este contestată prin Ordonanță de urgență și nu este prima dată când s-a întâmplat așa ceva Guvernul poate astăzi să emită ordonanța prin care alocațiile majorate să intre în plată începând cu 1 martie.

Singurul vinovat în situația în care alocațiile nu vor fi majorate de la 1 martie este Guvernul Dăncilă și Partidul Social Democrat împreună cu aliații lor din ALDE. Acești oameni gândesc doar în defavoarea copiilor.

I-am spus domnului Dragnea și o să îi mai spun: Cât de cinic poți să fii ca să furi de la copii? Are un dosar și o condamnare pe furtul de bani de la Direcția Județeană pentru Protecția Copiilor Teleorman,  acum vrea să fure alocațiile copiilor. Nimic nu îi împiedică. Vreau să știu și eu, ca vicepreședinte PNL, care a fost urgența în cazul Ordonanței 7 pe Justiție și de ce nu este urgentă intrarea în plată a creșterii alocațiilor pentru copii.

PNL solicită Guvernului Dăncilă să vină la muncă, să dea ordonanța, astfel încât cei 4 milioane de copii să poate beneficia de alocațiile majorate de PNL în urma amendamentului depus la bugetul de stat.

Repet, singurul vinovat în cazul în care alocațiile nu vor fi majorate este Guvernul PSD”, a spus Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea