Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Denis Ispas vrea să câştige balul bobocilor. Partenera lui îl descrie ca fiind cel mai drăguţ băiat din lume

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daniel Ispas participă la Balul Bobocilor 2013 de la Liceul de Arte „Regina Maria” pentru a câştiga premiul cel mare, dar şi pentru distracţie. Se descrie ca fiind un băiat sociabil, prietenos, căruia îi place să asculte muzică, să cânte la pian şi să joace fotbal.

Partenera lui de la bal a spus că îl consideră cel mai drăguţ băiat din lume, ceea ce nu poate decât să-i dea încredere în forţele proprii la concursul balului. Denis cântă la pian de 9 ani, iar părinţii lui sunt un model pentru el. În timpul liber iese cu prietenii şi ascultă orice gen muzical în afară de manele şi muzica populară. Are 1,67 înălţime şi 55 de kilograme.

 Dacă îţi place Denis Ispas apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=656]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

MESAJE DE PASTELE ORTODOX 2023. URARI și FELICITARI frumoase de Învierea Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE FERICIT ORTODOX 2024 • MESAJE de PASTE • URARI de PASTE • FELICITARI de PASTE ziarulunirea.ro vă oferă o colecție a celor mai frumoase urări și felicitări de Învierea Domnului: MESAJE DE PASTE Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea