Ziarul Unirea

Conform senatorului Alexandru Pereş democrat-liberalii se declară pregătiţi pentru alegeri, în proporţie de 90%

   Democrat-liberalii din Alba au anunţat că sunt pregătiţi pentru alegerile din acest an. Secretarul general al PDL, Alexandru Pereş, a declarat că partidul are pregătiţi 90% din candidaţi, atât pentru primăriile din judeţ cât şi pentru cele cinci colegii de deputaţi şi două de senatori. Liderul PDL Alba nu a dorit însă să rostească niciun nume pe motiv că „nu-i momentul”. „Nu e bine să vii cu nume şi să arunci pe piaţă candidaturi cu nouă luni înainte. Se poate întâmpla orice până atunci, de la probleme de sănătate până la schimbarea opţiunilor politice. Oricum, 90% din listele de primari sunt completate”, a declarat Pereş. El a dat asigurări că PDL va candida singur pe liste la alegerile de 2012, excluzând total o alianţă cu UNPR.
Marea provocare a democrat-liberalilor rămâne preluarea primăriilor de oraşe şi municipii din judeţ conduse de liberali – Aiud, Cugir şi Cîmpeni. La Aiud se pare că PDL va merge pe mâna Oanei Badea, actualmente secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Cât priveşte posturile de deputaţi şi senatori, actualii parlamentari ai partidului îşi mai doresc încă un mandat. Senatorii Alexandru Pereş şi Nicolae Dobra au confirmat că vor să candideze pentru un nou mandat. Şi deputatul Clement Negruţ ar mai putea obţine încă patru ani în Parlamentul României. Pentru aceasta ar trebui însă să se reconcilieze cu primarul Blajului şi cu alţi câţiva edili din Colegiul său Blaj – Sebeş cu care relaţiile au rămas tensionate de la alegerile pentru PDL Alba din februarie.
Potrivit unor surse neoficiale, actualul prefect Ştefan Bardan ar putea fi susţinut de PDL pentru un post de deputat în Colegiul Alba Iulia, loc rămas liber după plecarea lui Călin Potor la PNL.
Ioana PITICARIU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

13 Comentarii

symi 16 ianuarie 2012 at 23:57

voi traiti in romania? sau sinteti asa de rau rupti de realitate

Take 17 ianuarie 2012 at 0:11

pai si-au dat singuri seama ca n-au ce sa mai faca… deci sunt pregatiti cat pot si ei… sunt pregatiti pentru 10%

mihail 17 ianuarie 2012 at 7:19

mai au cel 10 % ,pe care sa-l fure !… zeciuiala!

Corect 17 ianuarie 2012 at 8:00

Pai 10% vor lua in total !

Jean 17 ianuarie 2012 at 7:40

si noi suntem pregatiti. abia asteptam.

Costel* 17 ianuarie 2012 at 8:17

Si-au propus 90% si vor realiza 0,9% . Ma tot gandesc cum va arata domnul Peres cand se va duce sa se inscrie pentru somaj. Poate va fi asteptat cu covorul rosu.

Deleanu 17 ianuarie 2012 at 8:32

Sper să reuşiţi să mergeţi mai departe şi să realizaţi tot ce v-aţi propus şi ne-aţi promis , că de pe partea opoziţiei …Ei nu ştiu decât să arunce la propriu sau la figurat cu pietre .Dorim să ne creştem copiii într-o ţară normală .Doamne ajută!

basroix 17 ianuarie 2012 at 12:02

sa te ajute! Fericiti cei saraci cu duhul:)

Diliu !!! 17 ianuarie 2012 at 10:02

Delene, daca traiesti bine, mergi mai departe ! Vezi ca cine alearga singur iese uneori si pe locul doi !

marin 17 ianuarie 2012 at 13:58

domnule senator cu magarel de la sebes sigur luati 1% poate 2%,ca ceilalti 99% sint oameni care gindesc nu ca dumneavoastra care vi sa spalat creierul!

ANI 17 ianuarie 2012 at 19:41

Sunteti pregatiti pentru alegeri ? dar cu pregatirea o sa ramineti . Cred ca voi sunteti cu adevarat rupti de realitate, voi ar trebui sa va pregatiti valizele pentru a va caza un timp pe la Aiud.

Nelu 17 ianuarie 2012 at 21:17

Sandule, iti amintesti ce ti-am spus la Stana turistica din Pian: ca nu veti mai apuca sa aruncati osul de ros romanilor, ca o sa va roada romanii pe voi ? Am avut dreptate? Tu chiar i-ai crezut pe romani niste caini tinuti in cusca, fara libertate, fara multumire sufleteasca, care pot fi umiliti la infinit? Bataia de joc a pdl la adresa romanilor nu are precedent ! Cat ai crezut ca dureaza aceasta umilire. Sa nu-mi ajunga salariul de profesor sa-mi platesc gazul???!!! Sa distrugeti firmele private pe banda rulanta???!!! Ce vreti sa faceti din Romania mea?
Dati-va demosia si vedeti-va de mesere. Tu esti inginer agronom. Fa revolutie in agricultura!
Nivelul de trai a ajuns la fundul gropii !!AJUNJE!!!

ciolan 18 ianuarie 2012 at 11:46

base-unde sunt cei 300 de parlamentari? ai facut un referendum asa sa te afli in treaba?
un guvern care schimba legile dupa interesul unora nu este un guvern legitim
cum sa faci un plan de afacere cand se schimba legile dupa cum vor muschii lor
un credit il iei pe 10-15 ani, cum poti fii sigur ca in acest timp nu modifica o lege care te baga in faliment

Comentariile sunt oprite