Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Conform senatorului Alexandru Pereş democrat-liberalii se declară pregătiţi pentru alegeri, în proporţie de 90%

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

   Democrat-liberalii din Alba au anunţat că sunt pregătiţi pentru alegerile din acest an. Secretarul general al PDL, Alexandru Pereş, a declarat că partidul are pregătiţi 90% din candidaţi, atât pentru primăriile din judeţ cât şi pentru cele cinci colegii de deputaţi şi două de senatori. Liderul PDL Alba nu a dorit însă să rostească niciun nume pe motiv că „nu-i momentul”. „Nu e bine să vii cu nume şi să arunci pe piaţă candidaturi cu nouă luni înainte. Se poate întâmpla orice până atunci, de la probleme de sănătate până la schimbarea opţiunilor politice. Oricum, 90% din listele de primari sunt completate”, a declarat Pereş. El a dat asigurări că PDL va candida singur pe liste la alegerile de 2012, excluzând total o alianţă cu UNPR.
Marea provocare a democrat-liberalilor rămâne preluarea primăriilor de oraşe şi municipii din judeţ conduse de liberali – Aiud, Cugir şi Cîmpeni. La Aiud se pare că PDL va merge pe mâna Oanei Badea, actualmente secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Cât priveşte posturile de deputaţi şi senatori, actualii parlamentari ai partidului îşi mai doresc încă un mandat. Senatorii Alexandru Pereş şi Nicolae Dobra au confirmat că vor să candideze pentru un nou mandat. Şi deputatul Clement Negruţ ar mai putea obţine încă patru ani în Parlamentul României. Pentru aceasta ar trebui însă să se reconcilieze cu primarul Blajului şi cu alţi câţiva edili din Colegiul său Blaj – Sebeş cu care relaţiile au rămas tensionate de la alegerile pentru PDL Alba din februarie.
Potrivit unor surse neoficiale, actualul prefect Ştefan Bardan ar putea fi susţinut de PDL pentru un post de deputat în Colegiul Alba Iulia, loc rămas liber după plecarea lui Călin Potor la PNL.
Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea