Democrat-liberalii din Alba se dezic de Ştefan Anghel Bogin… Sau „Bojin”?

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Senatorul Alexandru Pereş, secretar general al PD-L Alba, unul dintre susţinătorii lui Ştefan Anghel Bogin în funcţia de director al Finanţelor Publice, a declarat ieri că salută „curăţenia de toamnă începută de DIICOT şi DNA Alba Iulia” şi a spus că el aproape că nici nu l-a cunoscut pe Bogin sau „Bojin” cu care ar fi stat de vorbă doar de două ori. Totodată, Pereş a ţinut să sublinieze că acesta nu este membru al PD-L deşi democrat-liberalii au fost de acord cu menţinerea lui în funcţia de şef al DGFP Alba unde ajunsese cu sprijinul PSD Alba. „E foarte bine că aceste grupuri de presiune asupra unor oameni de afaceri, asupra unor zone din viaţa normală a judeţului nostru, sunt curăţate”, crede Pereş. Pe de altă parte liderul democrat-liberalilor din Alba a recunoscut că a pledat public cauza lui Bogin, pe care îl consideră un foarte bun profesionist prin prisma rezultatelor sale ca director al DGFP. „A fost o mult mai bună colectare la buget şi o mult mai mare deschidere a ceea ce înseamnă banii care trebuiau să vină spre administraţiile locale decât au făcut-o ceilalţi foşti directori ai Finanţelor înaintea domnului director Bogin… sau Bojin. Despre celelalte preocupări ale sale am aflat din presă”, a spus senatorul PD-L de Alba. El a adăugat că nu trebuie să mire pe nimeni că democrat-liberalii au creditat un om susţinut iniţial de PSD pentru că, crede Pereş, „caii buni se călăresc, nu se vând”. Senatorul a spus că în afară de omul de afaceri Alexandru Duca, pe care „cine nu-l cunoaşte în Alba Iulia”, pe ceilalţi trei reţinuţi în dosarul de trafic de influenţă şi şantaj nu-i ştie deloc. „Eu n-o cunosc personal pe doamna Scupea (sic!) (n.r. – Doina Scutea este decanul Baroului Alba), consilieri în Ministerul Economiei sunt foarte mulţi, nu ştiu cine este acest Radu Bogdan, habar n-am cum arată. Pe acest „Foxy” (sic!) sau Vulpe (n.r. Claudiu Vulpe zis „Fox”) nu-l cunosc”, s-a delimitat Alexandru Pereş de persoanele reţinute marţi de procurorii DNA Alba Iulia şi prezentaţi ieri Curţii de Apel Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă.
Ioana PITICARIU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

rosca 13 noiembrie 2010 at 10:10

Oare mai crede cineva ca gura care a mincat usturoi nu miroase ?

vasi 13 noiembrie 2010 at 13:27

Vai cate firme sunt protejate de acesti indivizi din PD-L. Oare primarul Hava nu stie nimic? Rusine sa va fie HOTILOR!!!!!!!!!!!!

george 13 noiembrie 2010 at 18:41

Cine crede ca senatorul peres n-ul cunoaste pe Bojin, cind in urma cu mai mult timp au exsistat multe exprimari in masmedia scrisa din Alba unde era laudat spuninduse cit de bun este ca manager.
Cine la dus in delegatie oficiala in Italia

batman 13 noiembrie 2010 at 22:44

Peres mincinos ordinar cat de prosti ne crezi inginer de hotar ce esti?Nu il mai cunosti pe Bogin, nici pe Scutea porc ordinar dar pe mata si pe tactu ii cunosti curva masculina incopetenta cocotata in parlament?

buglea 14 noiembrie 2010 at 23:56

ce seamasa sandu ca tataso, securist mincinos si tupeist !!!

Comentariile sunt oprite