Demiterea lui Narcis Neaga este o perdea de fum, pentru a acoperi eșecul lucrărilor de infrastructură din ultimii 3 ani

Demiterea lui Narcis Neaga este o perdea de fum, pentru a acoperi eșecul lucrărilor de infrastructură din ultimii 3 ani

Deputatul PNL Claudiu Răcuci avertizează asupra faptului că Viorica Dăncilă și ministrul transporturilor joacă un teatru ieftin, dar eficient. L-au dat afară pe șeful de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii găsind astfel un vinovat pentru zero km de autostradă și zero km de căi ferate:

„Viorica Dăncilă promitea la începutul anului nu mai puțin de 180 de km de autostradă finalizați în acest an. Nu era vorba despre autostrăzi începute sub guvernarea PSD-ALDE, ci de autostrăzi începute de pe vremea Guvernului Boc, pe care nu le-au terminat nici astăzi! Suntem la mijlocul verii și toate promisiunile Vioricăi Dăncilă s-au spulberat! La Autostrada Pitești-Sibiu, care trebuia finalizată anul viitor, nici măcar nu au început lucrările! Între Deva și Lugoj, nici măcar nu s-a făcut licitația pentru cei 12 Km lipsă, iar loturile pe care trebuia să se circule încă de acum un an, nu sunt gata.

De la Sebeș la Alba se avansează cu viteza melcului, iar pe Autostrada Transilvania și pe autostrăzile Moldovei nu se lucrează deloc. În șaptea ani de când PSD conduce România, nu s-a construit nimic! Niciun proiect nou nu a fost demarat, deși banii europeni gratuiți zac la Bruxelles nefolosiți! Să fim înțeleși. Bani pentru autostrăzi și căi ferate avem, însă nu avem un guvern competent care să-i aducă în România!

Ca să scape de criticile românilor, Viorica Dăncilă și Cuc de la transporturi au găsit cea mai bună soluție – au căutat un vinovat pe care să-l demită! Nu trebuie să uităm că Dăncilă și Cuc l-au pus pe Narcis Neaga la autostrăzi, deși fusese demis atât pentru incompetență, cât și suspiciuni de corupție. El este autorul singurei autostrăzi dărâmate din România, pe traseul Sibiu-Deva!

Abia acum și-a dat seama Dăncilă că nu-i bun de nimic? Cert este că PSD și ALDE sunt adevăratul obstacol în calea dezvoltării României! Cu ei la guvernare nu s-a construit niciun metru de autostradă sau de cale ferată rapidă! Cu PSD și ALDE vom pierde și miliarde de euro din fondurile europene, pentru că sunt atât de incompetenți și nu sunt în stare să-i aducă în țară.”

Claudiu RĂCUCI

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...