Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Demiterea lui Narcis Neaga este o perdea de fum, pentru a acoperi eșecul lucrărilor de infrastructură din ultimii 3 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Demiterea lui Narcis Neaga este o perdea de fum, pentru a acoperi eșecul lucrărilor de infrastructură din ultimii 3 ani

Deputatul PNL Claudiu Răcuci avertizează asupra faptului că Viorica Dăncilă și ministrul transporturilor joacă un teatru ieftin, dar eficient. L-au dat afară pe șeful de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii găsind astfel un vinovat pentru zero km de autostradă și zero km de căi ferate:

„Viorica Dăncilă promitea la începutul anului nu mai puțin de 180 de km de autostradă finalizați în acest an. Nu era vorba despre autostrăzi începute sub guvernarea PSD-ALDE, ci de autostrăzi începute de pe vremea Guvernului Boc, pe care nu le-au terminat nici astăzi! Suntem la mijlocul verii și toate promisiunile Vioricăi Dăncilă s-au spulberat! La Autostrada Pitești-Sibiu, care trebuia finalizată anul viitor, nici măcar nu au început lucrările! Între Deva și Lugoj, nici măcar nu s-a făcut licitația pentru cei 12 Km lipsă, iar loturile pe care trebuia să se circule încă de acum un an, nu sunt gata.

De la Sebeș la Alba se avansează cu viteza melcului, iar pe Autostrada Transilvania și pe autostrăzile Moldovei nu se lucrează deloc. În șaptea ani de când PSD conduce România, nu s-a construit nimic! Niciun proiect nou nu a fost demarat, deși banii europeni gratuiți zac la Bruxelles nefolosiți! Să fim înțeleși. Bani pentru autostrăzi și căi ferate avem, însă nu avem un guvern competent care să-i aducă în România!

Ca să scape de criticile românilor, Viorica Dăncilă și Cuc de la transporturi au găsit cea mai bună soluție – au căutat un vinovat pe care să-l demită! Nu trebuie să uităm că Dăncilă și Cuc l-au pus pe Narcis Neaga la autostrăzi, deși fusese demis atât pentru incompetență, cât și suspiciuni de corupție. El este autorul singurei autostrăzi dărâmate din România, pe traseul Sibiu-Deva!

Abia acum și-a dat seama Dăncilă că nu-i bun de nimic? Cert este că PSD și ALDE sunt adevăratul obstacol în calea dezvoltării României! Cu ei la guvernare nu s-a construit niciun metru de autostradă sau de cale ferată rapidă! Cu PSD și ALDE vom pierde și miliarde de euro din fondurile europene, pentru că sunt atât de incompetenți și nu sunt în stare să-i aducă în țară.”

Claudiu RĂCUCI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea