Rămâi conectat

Actualitate

Delicte silvice la firme din Blaj și Baia de Arieș – administratorii au primit amenzi ”de milioane”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţişti din cadrul serviciilor Ordine Publică şi Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba care au fost sprijiniţi de specialişti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj Napoca şi ai Direcţiei Silvice Alba au acționat la sfârșitul săptămânii trecute, în vederea combaterii delictelor silvice în orașele Blaj și Baia de Arieș.

Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială de profil din municipiul Blaj s-a constatat că aceasta deținea cantitatea de 9 mc cherestea de esenţă rășinoasă,  pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență. Administratorul societăţii a fost sancționat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 al.1,  lit. m din  Legea 171/2010, cu amendă în valoare de 10.000 lei iar cei 9 mc material lemnos  au fost confiscaţi.

Și la o societate comercială din Baia de Arieş s-a constatat comercializarea unei cantități de 19 mc material lemnos (lemn de foc de esenţă fag), cu aviz de însoțire din care nu rezulta proveniența legală. Față de administratorul societăţii a fost luată măsura sancționării  contravenționale conform art. 19 al.1,  lit. i  din  Legea 171/2010, cu amendă în valoare de 25.000 lei fiind luată totodată măsura complementară a confiscării valorice a cantității de 18,69 mc material lemnos, în valoare de 1. 814 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea