Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Delegații din Republica Moldova și Serbia, în vizită la Consiliul Județean Alba, cu prilejul Zilei Naționale a României

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, a primit sâmbătă, 1 decembrie, vizita mai multor delegații de români din străinătate, aflați la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României.

“Printre oaspeți s-a numărat delegația raionului Ialoveni din republica Moldova, raion cu care județul Alba a încheiat un acord de cooperare în vara acestui an, precum și delegația Institutului Cultural al Românilor din Voivodina, regiune care județul Alba are de asemenea un acord de cooperare încheiat în anul 2011”, se arată în comunicatul remis presei de George Șinca, purtătorul de cuvânt al CJ Alba.

Tot sâmbătă, domnul Ion Dumitrel a avut o întrevedere și cu domnul academician Mihai Cimpoi, membru al Academiei de Științe a Republicii Moldova.

Le-am mulțumit oaspeților noștri pentru efortul pe care l-au făcut de a veni la Alba Iulia să sărbătorească Ziua României alături de noi și i-am asigurat că atât eu cât și Consiliul Județean Alba vom sprijini pe mai departe munca lor dedicată promovării culturii și limbii române. Sunt deja proiecte concrete realizate, cărți editate în comun, participări comune la evenimente culturale și ne dorim să extindem aria acestor evenimente în anul viitor”. – a spus domnul Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea