Delegație a PSD Alba, în vizită (de lucru) la Strasbourg: ”Promovează turistic și economic” județul Alba-potrivit comunicatului

Delegație a PSD Alba, în vizită (de lucru) la Strasbourg: ”Promovează turistic și economic” județul Alba

O delegație din județul Alba, alcătuită din primari și aleși locali, a vizitat în această săptămână sediul Parlamentului European de la Strasbourg, cu ocazia primei sesiuni plenare a anului 2018.

Inițiativa i-a aparținut ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, iar vizita a fost realizată cu sprijinul deputatului european Răzvan Popa.

Oaspeții din Alba au putut afla, astfel, mai multe detalii despre procesul decizional al Uniunii Europene, dar și participa la discuții cu diverși  oficiali europeni privind mecanisme eficiente care pot fi utilizate în vederea atragerii fondurilor europene, dar și pentru promovarea turistică și economică a județului în perspectiva preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, începând cu 1 ianuarie 2019.

„Proiectul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene este unul de importanță majoră pentru întreaga societate, iar intervalul de vizibilitate de care se va bucura țara noastră reprezintă o oportunitate inclusiv pentru județul Alba, atât în anul premergător, cât și pe durata celor șase luni de mandat.

Vom organiza, pe perioada președinției noastre, evenimente în Alba și ne dorim ca acest proiect să genereze un impact pozitiv asupra vieții de zi cu zi a albaiulienilor“, a declarat Victor Negrescu.

comunicat de presă al PSD Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Ovidiu 18 ianuarie 2018 at 21:16

Aceasta delegație de comuniști nu ne reprezintă!Rușine!

Zoro 18 ianuarie 2018 at 23:43

Cățăleală pe banii publici! O vacanță cu final fericit între amante și idioți pe banii publici

Eu 19 ianuarie 2018 at 5:38

Ce rau e sa fi bugetar,le plang de mila! Or sa invete atata menegment in turism de la vara ne vor sufoca turistii.Glumesc,vizitatorii de ocazie nu au legatura cu definitia turismului.

Alegatorul 19 ianuarie 2018 at 8:04

Niște neica nimeni care promovează….. Ce?

Tara lui Papura Voda 21 ianuarie 2018 at 10:55

Promoveaza nivelul de “inteligenta” al celor care i-au pus in functii !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...