Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Decontarea alimentelor pentru românii care au găzduit refugiați din Ucraina: Când trebuie depuse cererile

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Decontarea alimentelor pentru românii care au găzduit refugiați din Ucraina: Când trebuie depuse cererile

Până marți, românii care au găzduit în luna martie refugiați ucraineni pot depune cererile pentru banii de decontare a alimentelor. Aceștia vor primi, momentan, doar 20 de lei pe zi pentru fiecare persoană cazată, deoarece încă nu au fost publicate normele celuilat act normativ adoptat de guvern, care a majorat cu încă 50 de lei suma pe care statul o decontează pe zi pentru un refugiat.

”Se prevede faptul că în primele trei zile lucrătoare ale lunii se depun documentele aferente lunii anterioare. Referitor la cei 50 de lei prevăzuți în legislație pentru cazare, trebuie precizat faptul că nu avem încă norme metodologice.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

De aceea, încurajăm pe toți cetățenii care în luna martie au cazat cetățeni ucraineni să își depună acum pentru a primi cei 20 de lei pentru serviciile de masă, urmând ca în momentul în care apar normele procedurale să primească și cei 50 de lei”, a explicat Sorin Ionescu, subprefectul de Timiș, potrivit rador.ro.

Cei care nu reușesc să depună cererea în primele trei zile lucrătoare din lună pot depune solicitările și mai târziu, dar banii vor fi acordați în luna următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: PSD se situează în fruntea clasamentului, iar PNL este în creștere. AUR se află în scădere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: PSD se situează în fruntea clasamentului, iar PNL este în creștere. AUR se află în scădere Alianţa PSD-PNL ocupă primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile europarlamentare, cu 43,7%, urmată de AUR cu 17,5% şi de Alianţa Dreapta Unită cu 14,1%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Procentele sunt […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea