Decizie ISJ Alba: Programul de începere a cursurilor de la Școala gimnazială ”Avram Iancu” și Liceul de Arte ” Regina Maria” nu va fi modificat. Orele vor începe conform programului inițial, începând de luni

Decizie ISJ Alba: Programul de începere a cursurilor de la Școala gimnazială ”Avram Iancu” și Liceul de Arte ”Regina Maria” nu va fi modificat. Orele vor începe conform programului inițial, începând de luni

Cursurile elevilor de la Școala gimnazială ” Avram Iancu” și Liceul de Arte ” Regina Maria” din Alba Iulia nu se mai modifică. Este decizia luată, în urma ședinței Inspectoratului Școlar Județean Alba, de astăzi, care prevede că, începând de luni, 27 ianuarie, cursurile elevilor de la cele două instituții de învățământ vor începe conform programului inițial.

Prefectul județului Alba , domnul Nicolae Albu s-a întâlnit în cursul zile de azi, marți 21 ianuarie a.c. cu inspectorul școlar general al ISJ Alba, domnul Cornel Sandu și inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Alba, domnul Dogaru Florin în vederea discutării modificării programului de începere a cursurilor la Școala gimnazială ” Avram Iancu” și Liceul de Arte ” Regina Maria” din Alba Iulia.

În cadrul întrunirii s-a decis, după consultările avute cu profesorii și părinții elevilor celor două unități de învățământ menționate, ca programul de începere a cursurilor să nu fie modificat, urmând ca de luni 27 ianuarie a.c. cursurile să înceapă după vechiul program, la orele 8.00.

”Precizez că inițiativa ISJ Alba de modificare a programului cursurilor a fost doar o încercare temporară în vederea fluidizării traficului din zonă. În aceste zile am primit o serie de sesizări din partea unor părinți nemulțumiți de modificarea adusă programului cursurilor elevilor, pe care doresc să-i liniștesc, în sensul că se revine la programul inițial. Totodată, ca măsură de sprijin, Poliția rutieră va asigura fluidizarea circulației prin prezența unor echipaje în zonă. ” a declarat prefectul Nicolae Albu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Newbie 21 ianuarie 2020 at 21:09

Trebuie fluidizare! Sa poata intra cu masina pe scari, pana in clasa sa duca progenitura. Nu?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...