Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

De Ziua Națională a României, Rareș Bogdan, reiterează o promisiune a PNL legată de pensiile speciale: „Le vom tăia”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De Ziua Națională a României, Rareș Bogdan, reiterează o promisiune a PNL legată de pensiile speciale: „Le vom tăia”

De Ziua Națională a României, Rareș Bogdan, al doilea om din Partidul Național Liberal, a anunțat că PNL se va ține de cuvânt.

Prim-vicepreședintele liberal a spus că PNL va tăia pensiile speciale, așa cum a promis.

După ce a făcut o baie de mulțime, împreună cu premierul Ludovic Orban, la Alba Iulia, Rareș Bogdan a fost certat pe Facebook.

O utilizatoare i-a transmis să lase „baia de mulțime și cărțile de vizită” și să taie pensiile speciale.

„Pensiile speciale tăiate,lasă Baia de mulțime și cărțile de vizită,treceți la treabă cu ce ați promis”, i-a spus femeia.

În replică, Rareș Bogdan a precizat că PNL-ul va tăia pensiile speciale și că va face multe altele, în afară de ce a promis.

„Le vom taia. Si vom face multe altele in afara de ce am promis. Pas cu Pas.”, a replicat Rareș Bogdan.

În primăvara acestui an, al doilea om din PNL spunea că e obligatoriu pentru liberali să elimine pensiile speciale în primele 30 de zile de când pun mâna pe Putere.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an. Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, zicea, la acea vreme, Rareș Bogdan.

sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea