Rămâi conectat

Ştirea Ta

De Valentine’s Day, iubirea este cel mai tare agent de marketing

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    „Iubirea îndelung rabdă; Iubirea este binevoitoare, Iubirea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.  Iubirea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.  Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Iubirea nu cade niciodată.” (Sfântul Apostol Pavel)
Mai e puţin şi vine 14 februarie – Valentine’s Day. Febra cadourilor deja a început, televiziunile şi radio-urile au început şi ele să aibă emisiuni dedicate acestei zile, fiecare încercând să atragă cu idei care mai de care mai năstruşnice.  Iubirea devine acum cel mai tare agent de marketing.
E frumos să celebrezi iubirea, e frumos să dăruieşti, e frumos să faci surprize, e tare frumos să fii tânăr şi îndrăgostit, să ai fluturaşi în stomac atunci când mergi la întâlnire…. e frumos să-ţi petreci timpul cu cel drag, e frumos să vorbeşti de o sărbătoare a iubirii. Ce e mai frumos oare decât să sărbătoreşti iubirea cu cel iubit ?
Dar oare Valentine’s Day este o sărbătoare a iubirii? Cei care ne-au adus această sărbătoare din motive comerciale, nu vorbesc deloc de Sfântul Valentin ci doar de inimioare, ciocolată, amor, romantism şi multe altele, dar niciodată despre cel care ei spun că este ocrotitorul iubirii. Media şi marile magazine sau restaurante se folosesc de fel şi fel de tertipuri, de momente romantice, de diferite şabloane importate de a-ţi petrece ziua iubirii, exhibându-le în faţa tinerilor, pe bani frumoşi. Astfel, din iluzia romantismului se scot bani buni.
Dar, pentru a-i arăta dragoste fiinţei iubite nu trebuie neapărat să luăm o cină romantică la restaurant, nu e obligatoriu să te iţeşti cu un buchet de trandafiri şi cu o inimioară roşie, nu trebuie neapărat să vedem un film şi apoi să facem dragoste, nu e musai să mergem la Paris sau Londra, nu trebuie să-i aduci în dar o bijuterie de aur sau o haină de blană. Putem să ne bucurăm oriunde, putem să fim fericiţi în orice loc. Iubirea nu are limite, iubirea nu are reguli, iubirea nu se defineşte, iubirea nu se circumscrie unui spaţiu şi nu e legată de obiecte….Iubirea nu se stimulează printr-o atmosferă romantică, iubirea nu se cumpără şi nici nu creşte cu diferite daruri…iubirea se trăieşte!
Iubirea nu e doar pentru cei bogaţi, nu e doar pentru cei ce îşi pot permite să ofere daruri strălucitoare, iubirea e pentru toţi. Este printre cele mai ieftine… lucruri de pe acest pământ care poate face fericit omul! Iubirea poate fi trăită oriunde şi oricând, atâta timp cât eşti cu cel drag lângă tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea