De Valentine’s Day: Alba Mall- zona cea mai fierbinte a iubirii

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Ieri după amiază, începând cu ora 17:00, Valentine’s Day a umplut efectiv mall-ul de  tineri îndrăgostiţi şi nu numai. Ei au fost întâmpinaţi de „echipa lui Cupidon” care şi-a intrat foarte repede în rol. Astfel, manifestarea iubirii a început cu mult aşteptatul moment al căsătoriilor  în stil Las Vegas unde celebrul „Elvis” a oficiat zeci de căsătorii pentru o zi a unor perechi de tineri îndrăgostiţi. Un alt punct de atracţie pentru cei prezenţi l-a reprezentat „inimioarele cu răvaş” unde mulţi tineri participanţi au reuşit să câştige diverse premii cu profunde semnificaţii ale iubirii oferite de către  organizatori.

Toţi cei prezenţi s-au putut bucura de surpriza serii – Ionuţ Ionescu, unul dintre finaliştii concursului „Dansez pentru tine” împreună cu echipa sa de tineri dansatori, care a făcut spectacol cu un dans pe cea mai în vogă melodie, „Ai se eu te pego” a lui Michel Tello. Şi când iubirea a atins cote maxime în Alba Mall, s-a trecut la cea mai aşteaptată probă intitulată „Cel mai lung sărut„, în cadrul căreia un număr de 6 cupluri participante  au concurat pentru premiul pus în joc de către organizatori- o cină romantică în sala Ballroom. Surpriza mare a reprezentat-o faptul că 5 din cele 6 cupluri timp de peste o jumătate de oră au uitat să se mai oprească din sărutul prelung, astfel că organizatorii au decis să le acorde tuturor câte o cină romantică.
În jurul orei 20:30, formaţia „The Hearts” le-a oferit tuturor un recital de excepţie cu cele mai frumoase melodii de dragoste pentru a încununa astfel o seară a iubirii de neuitat la Alba Mall. Pe parcursul Zilei Îndrăgostiţilor pe un ecran din incinta Alba Mall au fost proiectate mesajele şi declaraţiile de iubire ale tinerilor prezenţi.
Felicitări organizatorilor pentru minunata seară oferită tinerilor albaiulieni de Valentine’s Day.  Într-adevăr se poate spune că Alba Mall a fost cea mai fierbinte zonă a iubirii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Alexandra MATEŞ

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325