Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

De Sfântă Mărie, la Roşia Montană: Festivalul „Mărie dragă Mărie”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 15 august 2012, începând cu ora 15.00,  la Roşia Montană, în satul Cărpiniş se va desfăşura cea de-a V-a ediţie a festivalului de tradiţii şi obiceiuri „Mărie dragă Mărie”. Cele mai talentate voci din zonă se vor întrece în concursul de interpretare „Cântece de Mărie” iar din program nu vor lipsi „Copiii de Aur”, care vă vor oferi  un program artistic excepţional, aşa cum o fac în fiecare an. De asemenea,  tot aici vor răsuna cântece minereşti şi patriotice, susţinute de “Corul Minerilor”  iar trupa de dansatori ai comunităţii de rromi din Dăroaia şi trupa de karate vă vor oferi un spectacol pe cinste.  Pe scena de la Cărpiniş vor evolua Cătălina Bichiu, Izabela Sicoe şi Georgiana Şuluţiu, tinere talente, şi artişti precum: Ellie White, Diana Selagea, Mile Povan, Florin Ionaş- Generalul, Nicu Vesa, Claudia Ionaş, Simona Bocuţ, Florica Tomoioagă şi Cosmin Marta. Cu această ocazie, organizatorii îi vor premia pe cei care sărbătoresc în acest an nunta de aur iar participanţii se vor putea bucura de multe alte surprize pregătite de aceştia, printre care şi o tombolă.

 Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Local Roşia Montană în parteneriat cu Roşia Montană Gold Corporation.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Bogdan Ilea

Publicat

în

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații Traficul rutier este restricționat miercuri, 8 mai 2024, pe autostrada A10, sensul de deplasare Sebeș-Turda, pentru efectuarea unor lucrări de reparații. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi se efectuează lucrări de reparație la covorul asfaltic, care impun […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea