DE MÂINE: Număr de persoane limitat în interiorul magazinelor și transport în comun, la maxim 50% din capacitatea autorizată în Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir, Ciugud și Cricău

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În urma menținerii unei incidențe extrem de ridicate, la nivelul localităților Alba Iulia, Blaj, Sebeș și Cugir, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a dispus restricționarea numărului de persoane în magazine, iar la nivelul localităților Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Cugir, Ciugud și Cricău, numărul călătorilor din mijloacele de transport în comun va fi limitat la 50% din capacitatea autovehiculelor.

Art. 4. (1)Se restricționează accesul persoanelor în interiorul centrelor comerciale de tip supermarket, hypermarket, mall-uri etc, amplasate la nivelul U.A.T.-urilor Alba Iulia, Blaj, Sebeș și Cugir, astfel încât fiecărei persoane să îi fie alocată o suprafață de minim 4 mp din suprafața utilă a spațiului comercial.
(2) Operatorii economici de la aliniatul (1) sunt obligați să calculeze și să afișeze la loc vizibil, la intrarea în spațiul comercial numărul maxim de persoane care este permis în același timp în interiorul unității și să organizeze cu personal propriu limitarea accesului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Art. 5. La niveul U.A.T.-urilor Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Cugir, Ciugud și Cricău, se limitează numărul de călători din mijloacele de transport în comun, la maxim 50% din capacitatea autorizată de transport, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419