Rămâi conectat

Politică Administrație

De la 1 iulie, S.C.Cugireana S.A. îşi încetează activitatea de administrare, întreţinere şi exploatare a pieţelor din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

cugir piataConsiliul Local al oraşului Cugir va lua în dezbatere în şedinţa din 24 iunie a.c, un proiect de hotărâre al administraţiei locale care prevede ca începând cu 1 iulie 2014, organizarea activităţii pieţelor agroalimentare şi a târgurilor care funcţionează pe raza Oraşului Cugir să se facă prin modalitatea gestiunii directe. Acest demers se va realiza prin intermediul Serviciului Cominitar Local de Utilităţi Publice – Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat.         

Spre aprobarea legislativului local va fi supus la vot şi ,,Regulamentul de organizare şi funcţionare a pieţelor în Oraşul Cugir’’, în cadrul căruia este prevăzut un capitol prin care, darea în administrare către S.C. Cugireana S.A. a serviciului public de administrare, întreţinere şi exploatare a pieţelor agroalimentare îşi încetează aplicabilitatea, ca urmare a intrării în faliment a societăţii.

Aleşii locali vor fi chemaţi să îşi dea acordul ca predarea / primirea bunurilor care au făcut obiectul contractului de dare în administrare încheiat cu SC Cugireana SA, să se facă  pe bază de proces verbal încheiat de către o comisie care va fi numită prin dispoziţe a primarului şi lichidatorul judiciar Dorca Insolv IPURL. Contractele de închiriere boxe încheiate de Sc Cugireana SA se prelungesc, în aceleaşi condiţii, până la data de 30 septembrie 2014.   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul județean DJ 704A din Pianu de Jos urmează să fie reabilitat. Care este valoarea investiției

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul județean DJ 704A din Pianu de Jos urmează să fie reabilitat. Care este valoarea investiției Drumul județean DJ704, din Pianu de Jos, o fostă porțiune din drumul național ajuns la Consiliul Județean și care nu a mai fost reabilitat de zeci de ani, urmează să fie modernizat integral. Pentru cei aproximativi 5 kilometrii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea