Rămâi conectat

Societate

De fire nebun, ambiţios şi amuzant, Bogdan Maier vrea să reediteze momentul câştigării Balului Bobocilor din 2013

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boboci Balul Balurilor 2014166Elev al Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia, Bogdan Maier vrea ca la Balul Balurilor 2013 să treacă din nou prin experienţa din 2014. Consideră că acest gen de competiţie îl caracterizează.

Pasiunile lui sunt fotbalul, gătitul şi sporturile de iarnă. Se caracterizează ca fiind o fire nebună, ambiţioasă şi amuzantă, iar concurenţa i se pare destul de serioasă, având în vedere că toţi participanţii au câştigat o competiţie de acest gen în 2013.

Crede că se potriveşte şi se completează cu Patricia şi împreună vor realiza o figură frumoasă. Îi place de cântăreţul Cheloo, iar în viitor vrea să devină ghid turistic, manager hotelier sau orice altă meserie legată de turism şi alimentaţie.

Dacă îţi place Bogdan Maier apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri”  va câştiga titlul de Mister Popularitate Ziarul Unirea dar şi premii în bani, un tricou cu Ziarul Unirea, pentru a ţine minte mereu titlul câştigat, şi o şedinţă foto cu Mihai Zmenta.

[nggallery id=1099]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea