Rămâi conectat

Sport

De astăzi, la Stadionul Cetate din Alba Iulia, încep cursurile gratuite de iniţiere şi formare pentru arbitri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

arbitriComisia Municipală de Arbitri din Alba Iulia, organizează pe Stadionul Cetate începând de astăzi, 17 iulie, cursuri gratuite de iniţiere şi formare pentru arbitri, băieţi şi fete cu vârsta minimă de 14 ani.

Sub sloganul „Nu ezita, merită să încerci”, cursurile vor avea loc pe Stadionul Cetate din Alba Iulia cu începere de la ora 19.00 în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri. Programul este pentru o perioadă nedeterminată, iar eventualele modificări vor fi anunţate pe parcurs.

Cei care vor pregăti copiii sunt Preşedintele comisiei municipale de arbitri din Alba Iulia, Alexandru Vodă şi arbitrul Mihai Ţâra – Secretar la comisia judeţeană de arbitri. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefoane: 0746.817.533 sau 0735.859.978.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, la faza regională a Cupei Satelor, luni, 29 aprilie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, la faza regională a Cupei Satelor, luni, 29 aprilie Echipa comunei Crăciunelu de Jos va participa luni, 29 aprilie, la faza regională a Cupei Satelor. Turneul este prevăzut la Șelimbăr (județul Sibiu) și reunește 5 formații: Crăciunelu de Jos (Alba), Vulcan (Brașov), Șelimbăr (Sibiu), Zetea (Harghita) și Sâncraiu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea