De astăzi, furnizarea apei potabile, întreruptă din cauza unor lucrări de cuplare a conductei de aducțiune din zona Oiejdea la autostrada Sebeș-Turda. Ce localități vor fi afectate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 03.08.2020, ora 22.00 va începe lucrarea de cuplare a conductei de aducțiune apă potabilă DN1200 (FIR II), relocată în zona Oiejdea la cea existentă pentru construcția autostrăzii Sebeș – Turda.

Astfel, se va întrerupe furnizarea apei potabile în urmatoarele localități:

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

com. Sântimbru (parțial și/sau cu presiune scăzută),
com. Cricău,
com. Ighiu,
com. Mihalț,
com. Bucerdea Grânoasă,
com. Sîncel,
com. Valea Lungă,
com. Șona (doar satele Șona și Lunca Târnavei),
com. Crăciunelu de Jos,
com. Miraslău,
com. Rădești,
com. Unirea,
com. Noșlac,
orașul Ocna Mureș.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, fapt care ar putea afecta și rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrilor de turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat dispeceratului operatorului la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419