Rămâi conectat

Ştirea zilei

Daniel Zdrânc, propunerea PSD Alba pentru a candida la președinția Consiliului Județean. Conducere nouă și la PSD Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daniel Zdrânc, propunerea PSD Alba pentru a candida la președinția Consiliului Județean. Conducere nouă și la PSD Sebeș

În Ședința Consiliului Politic Județean Alba al PSD, desfășurată în cursul după amiezii de sâmbătă, 9 aprilie, social democrații au decis că pentru președinția CJ Alba îl vor arunca în luptă pe Daniel Zdrânc.

Acesta este în prezent vicepreședinte al Autorității Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

În aceeași ședință purtătorul de cuvânt al PSD Alba, Radu Cristian a fost ales președinte al organizației municipale Sebeș, iar senatorul Călin Matieș, președinte al organizației municipale Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Călin Matieș, noul președinte interimar al PSD Alba Iulia: Acesta este și propunerea social democraților pentru Primăria Alba Iulia la viitoarele alegeri

„Județul Alba are nevoie de o administrație județeană performantă, cu o viziune clară de dezvoltare pe termen lung dar și capacitatea de a avea rapid rezultate. În cadrul ședinței Comitetului Politic Județean, împreună cu colegii din PSD Alba am stabilit acest traseu politic pe care ne dorim să mergem pentru județul Alba.

Construim o echipă care să muncească în următorii ani, o alternativă credibilă, cu proiecte concrete pentru administrația județeană, un plan de guvernare locală. În acest sens voi folosi întreaga mea experiență locală și națională în administrație, acumulată în ultimii ani.

Le mulțumesc colegilor pentru încredere și înțeleg această responsabilitate de a coordona echipa, ca o oportunitate de a schimba modul în care facem politică și administrație pentru oamenii din Alba. Îi chem alături de noi pe toți cei care vor binele comunității noastre, o administrație performantă și bunăstare pentru conjudețenii noștri!”, a transmis Daniel Zdrânc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea