Rămâi conectat

Ştirea zilei

Daniel Sânziana, candidatul PNL a câștigat alegerile la Meteș – numărătoarea paralelă a PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Candidatul PNL Daniel Sânzâiană a câstigat alegerile locale parțiale în comuna Meteș, județul Alba, prin votul exprimat al cetățenilor, devind astfel noul primar.

Numărătoare paralelă PNL arată că Daniel Sânzâiană a câstigat alegerile locale parțiale în comuna Meteș, județul Alba, prin votul exprimat al cetățenilor, devenind astfel noul primar al comunei Meteș, din partea Partidului Național Liber.

”Bunul simţ şi respectul faţă de cetăţean au câştigat astăzi în comuna Meteş. Am demonstrat cu toţii, încă o dată, că nu mai vrem promisiuni mincinoase, lucruri prost făcute, ameninţări sau comportament dictatorial la Primărie. Comuna Meteş poate merge doar înainte, pe un drum deschis în anul 2016 şi pe care PSD nu poate rezista.
Pentru mine, s-a încheiat o perioadă grea şi pe care nu mi-aş fi dorit să o traversez.

Am pierdut în acest an un om şi un prieten minunat, pe Dan Cosmin Opruţa, care va rămâne mereu primarul sufletelor noastre şi care sunt sigur că de acolo, de sus, şi-a adus contribuţia la această victorie. Vreau, în numele dumneavoastră, să i-o dedicăm şi să îi mulţumim.

Pentru mine, rezultatul de astăzi înseamnă mai multă muncă, pentru că m-aţi confirmat în fruntea Primăriei Comunei Meteş, aţi avut încredere în proiectele Partidului Naţional Liberal şi în echipa pe care trebuie să o duc mai departe. În rest, rămân acelaşi om deschis în relaţia cu dumneavoastră, uşa instituţiei este deschisă fiecăruia, încercăm, alături de angajaţii Primăriei, să acordăm sprijin oricărui cetăţean cu bune intenţii din comuna noastră.

Rezultatul de astăzi mă obligă să încerc să fiu mai bun în fiecare zi. Prezenţa la vot a fost foarte mare, diferenţa faţă de următorul candidat a fost de asemenea foarte mare. Comuna Meteş merge înainte! este mesajul postat pe rețeaua de socializare facebook de Daniel Sânzâiană


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului Un accident a avut loc vineri în jurul orei 14.30, la intersecția străzilor Vasile Goldiș cu Mușețelului. Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea