Daniel Breaz deschide lista pentru Camera Deputaților din partea PRO Romania, Ioan Lazăr a refuzat candidatura la Senat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, senatorul Daniel Breaz, după ce a plecat din PSD, iar PNL ul i-a trântit ușa în nas, va candida din partea PRO România la Camera Deputaților, primul pe listă.

Potrivit acelorași surse, în urma fuziunii care urmează să se facă între ALDE și PRO România, la Senat ar fi trebuit să candideze Ioan Lazăr, dar acesta a declarat pentru ziarulunirea.ro că refuză orice colaborare și candidatură din partea Pro România.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Senatorul și actualul Rector al Universității ,,1 Decembrie” Alba Iulia, Daniel Breaz, s-a înscris recent în partidul Pro România, după ce a demisionat din PSD. În timpul campaniei pentru alegerile locale, Daniel Breaz a postat pe pagina sa de facebook mai multe mesaje de susținere pentru candidatul PNL la Primăria Alba Iulia. Potrivit surselor ziarulunirea.ro, susținerea pentru Paul Voicu nu a fost întâmplătoare, Daniel Breaz sperând să obțină locul 1 la Senat pe lista PNL. Se pare că senatorul Daniel Breaz ar fi făcut chiar și o cerere de înscriere în PNL Alba!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cele două formațiuni politice au decis să fuzioneze, după rezultatele sub așteptări de la alegerile locale din 27 septembrie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419