Rămâi conectat

Politică Administrație

”Dănciloza e o boală prea grea printre liderii PSD”, motivul pentru Fifor trebuie să demisioneze- comunicat de presă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Florin Roman, deputat PNL: Fifor sa demisioneze urgent

Danciloza e o boala prea  grea printre liderii PSD. Cel mai nou caz este cel al vicepremierului Fifor, ministrul MAI solicitând prefecților nici mai mult, nici mai puțin sa “analizeze stadiul de rezolvare al sesizărilor și dosarelor penale”!

Ii atrag atenția domnului Fifor ca singurii care pot sa studieze acest lucru sunt procurorii, iar prefecții nu au absolut nici o atribuție legală in acest sens. Numai procurorul da dispoziție in dosarele penale aflate in cercetare la politie.

Nici un sef din POLITIE de la șeful de inspectorat și pana la ultimul sef din POLITIE nu da dispoziții in dosarele penale aflate in cercetarea poliției. Nu au astfel de atribuții conform Codului de procedura penală. Repet – numai procurorul.

PNL solicita demisia sau demiterea de urgentă a ministrului Fifor având in vedere gravitatea afirmațiilor sale. Și retragerea lor imediata, pentru ca prefecții politici nu au ce cauta in verificarea dosarelor penale!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea