Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„Dance to Sunrise”, un club de dans sportiv de elită

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La începutul acestei luni, clubul de dans sportiv „Dance to Sunrise” Alba Iulia a organizat concursul naţional de dans sportiv „Cupa Dance to Sunrise”, ediţia a II-a. Manifestarea a fost realizată în colaborare cu Primăria municipiului Alba Iulia şi Federaţia  Română de Dans Sportiv în parteneriat cu Marea Lojă Naţională Română 1880. Aşa cum a precizat preşedintele clubului, Vasile Vlad, la competiţie au participat un număr de 430 de participanţi din toate oraşele importante ale ţării: Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Baia Mare, Reghin, Timişoara, Turda, Cluj, Târgu Mureş, Sighetul Marmaţiei, Suceava, Oradea, Arad, Satu Mare, Sibiu, Mediaş, Bistriţa Năsăud etc. Clubul de dans sportiv „Dance to Sunrise” a avut rezultate deosebite fiind singurul club din judeţ care a avut trei clasări în finalele concursului şi în finală, la concursul oficial de clasă  a ocupat locurile 3, 6 şi 7.  „În premieră  a  fost organizat concursul naţional de dans sportiv formaţii fete, categoriile 4-7 ani, 8-10 ani şi 11-14 ani, Dance to Sunrise ocupând locurile I, II şi III. Această ediţie a concursului naţional s-a bucurat de prezenţa a doi oaspeţi de onoare: Bartolomeu Constantin Savoiu, mare maestru în Marea Lojă Naţională 1880 din România şi Dottor Santo Mario Lolicato, preşedintele Centrului de Studii Parlamentare Internaţionale din Italia. Clubul de dans sportiv «Dance to Sunrise» aduce călduroase mulţumiri tuturor sponsorilor şi partenerilor care au făcut posibilă desfăşurarea acestei cupe şi în special părinţilor şi copiilor pentru munca şi dăruirea cu care au participat”, a specificat Vasile Vlad. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea