Dan Şova: Eu am vrut să-l cunosc pe Florin Roman pentru că mi-a furat porecla

Telenovela politică Dan Şova – Florin Roman nu a ajuns la final. Ministrul Transporturilor a dat astăzi Ordinul de începere a lucrărilor la Autostrada Sebeş – Turda, pentru loturile 3 şi 4, iar cu această ocazie jurnaliştii l-au întrebat despre Omul Marilor Proiecte din judeţul Alba, care a lipsit de la inaugurare.

Dan Şova a spus că Victor Ponta sau Liviu Dragnea nu au auzit de vicepreşedintele CJ Alba, însă el a fost interesat să-l cunoască din simplul motiv că i-a furat porecla, el fiind Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, de interes naţional şi investiţii străine, iar colegii jurnalişti i-au asociat titulatura cu Ministrul Marilor Proiecte.  Între timp a auzit că în Alba a apărut Omul Marilor Proiecte şi a vrut să vadă despre cine e vorba.

ELIT

Şova s-a arătat amuzat de gluma unui jurnalist de 1 Mai, care a spus că „Roman va începe lucrările la Sebeş”, la precizarea ministrului că în 10 mai va da Ordinul de începere a lucrărilor la Turda.

Dan Şova reiterează cu fiecare ocazie că singurul merit al Autostrăzii Sebeş Turda il are Guvernul Ponta.

Citeste si Autostrada Sebeş-Turda| Şova: În 20 mai vor începe lucrările la Turda. Nu va mai dura mult şi vom demara lucrările şi pentru loturile 1 şi 2

ADEZIUNE PLUS ALBA

 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

14 Comentarii

tilica 10 mai 2014 at 16:44

In you’r face Roman!

leti 10 mai 2014 at 16:45

Sangereaza intern Papagalul de Roman!

profesor Ana 10 mai 2014 at 17:17

Carevasăzică îl acuză de plagiat! Și Ponta ce zice de asta?
Sintagma ”marilor proiecte” mă duce cu gândul la cântecul ”Trăim decenii de împliniri mărețe….” Când vom scăpa de fantoma acelor vremuri?

w1 10 mai 2014 at 18:11

Ha ha ha ha ha… nici o replica de la plagiatorul „marilor proiecte” ?

Mihai 10 mai 2014 at 18:47

La julit grav pe Roman :))))

dorel 10 mai 2014 at 19:25

Am ceva de construit?

Carcotasul 10 mai 2014 at 19:43

Sta acum pitit, Piticul Atomic, in scorbura, si is musca buzele de nervi! Cel mai mult sufera JIGODIILE, cand li se da impostura pe fata!

ghita 10 mai 2014 at 20:00

Daca nu era Roman nu era autostrada! Stiu ca acum sangereaza intern postacii psd! Sova este cel mai slab ministru din guvernul comunist ponta!

Ghita 11 mai 2014 at 11:25

Ma „ghita”, daca nu era Piticul Atomic, nu era „cultura” in Alba, nimeni nu isi mai amintea de Caragiale, si de personajele lui „haioase”, intruchipate in acest „Vice Papiota cu Ciucurel! Daca nu era Roman, desigur ca ar fiiu „plans balgradeni”, ca nu mai au „un avorton” cu pretentii”!
PS Autostrada nu se face ca asa vrea „muschii(atrofiati si efemenizati), ai Piticului Atomic, Autostrada se face din calcule economice, ca trebuia legate cele 2 autostrazi intre ele! Nu te mai duce pe la PeNaLi, CA TE PROSTESC DE TOT SI AJUNGI DE RASUIL TARGULUI! Tot atata contributie are Piticul Atomic la Autostrada, ca si „alergatorul” Gheorghe de la Galda de Jos(din Sanatoriu)!

Horea 10 mai 2014 at 21:01

@Carcotasul

Acum ce sa faca si el, „Piticul”.
Daca nu mai sunt la guvernare e normal sa stea prin „scorbura”. Ar fi absurd, chiar fara sansa, sa se mai implice in treburile tarii.

nuti 11 mai 2014 at 7:50

Florin Roman neaga ca il copiaza pe Dan Sova iar Liviu Dragnea a spus ca nu il cunoaste pe Roman decat daca e din Teleorman.

votez PNL 11 mai 2014 at 19:13

minte sova. minte asa cum respira… ar trebui sa cititi ziarul unirea din arhiva, unde declara sova ca roman a fost cel care a insistat cel mai mult pe langa autoritatile guvernamentale pentru a se realiza aceasta autostrada ….. si acum nu-l mai cunoaste…:)) cam asa au facut psd-eii si la nivel national… dupa ce s-au vazut ca sacii in caruta au inceput sa boicoteze proiectele PNL-ului, sa le uite prin sertare ….

Ghita 11 mai 2014 at 20:47

„ar trebui sa cititi ziarul unirea din arhiva, unde declara sova ca roman a fost cel care a insistat cel mai mult pe langa autoritatile guvernamentale pentru a se realiza aceasta autostrada …..”
Personal am cautat, in „Arhiva Ziarului Unirea”, dar nu am gasit decat reprosurile anterioare a lui Sova, vazand ca Piticul Atomic vrea sa-si insuseasca autostrada! Inca o data s-a dat Piticul Atomic sa manannce kkt, mai al Dracului ca porcul! Jigodia tot impostor ramane!

Ghita 11 mai 2014 at 20:48

Constat cu tristete ca JIGODIILE, au mare trecere in Partidul PeNaL!

Comentariile sunt oprite