Rămâi conectat

Actualitate

Dan Simedru și Adrian Teban au votat la Cugir cu gândul schimbării

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Coriolan Simedru, candidatul USL pentru Senat pe colegiul Cugir-Zlatna, a votat în această dimineață la Cugir, însoțit de primarul orașului Adrian Teban.

Încrezător în schimbare, liberalul a declarat la ieșirea din secția de votare, că pentru el Cugirul este “acasă” și are încredere că oamenii vor ieși să voteze.

“Am votat cu încredere și cu un gând de mai bine pentru România. Am votat acasă, pentru că întodeauna, chiar dacă am domiciliul la Alba Iulia deocamdată, pentru mine Cugirul este acasă (…) Pe parcursul întregii zile de astăzi o să fiu pe teren, o să merg să vizitez secțiile de votare, o să văd dacă alegerile se desfășoară în condiții normale. Semnele sunt bune, văd că lumea vine la vot și acest lucru este foarte bun. Îi invităm pe toți alegătorii să vină la vot, nu discutăm despre ce și cum să voteze, important este ca să își exercite dreptul de vot”, a declarat Dan Simedru la ieșirea din secția de votare.

Primarul Adrian Teban speră că locuitorii din Cugir vor avea o viață mai bună.

“Am votat cu gândul schimbării, am votat cu gândul stabilizării României și am votat în speranța unei vieți mai bune a locuitorilor orașului Cugir”, a declarat primarul Cugirului la ieșirea de la vot.

Vedeți mai jos declarațiile video ale celor doi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea