Dan Diaconescu la Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În data de 1 Decembrie  2010, va fi prezent la Alba Iulia, cunoscutul OM de Televiziune Dan Diaconescu, care la ora 9.30, se va întâlni la sediul Grupului de Iniţiativă PP Alba, situat pe strada Teilor nr. 6, cu membrii şi simpatizanţii PP, după care va depune o coroană la statuia lui Mihai Viteazul.
Având în vedere cele de mai sus, invit toţi ziariştii interesaţi şi pe cei doritori să participe, să fie prezenţi la orele 9.30, pe strada Teilor nr. 6 din Alba Iulia.
Totodată aş dori să transmit tuturor românilor şi în mod special concetăţenilor din judeţul Alba, tradiţionalul „La Mulţi Ani” de Ziua Naţională  a României şi aş încheia prin a spune: DOAMNE OCROTEŞTE-I PE ROMÂNI!
Ion MARINCAŞ,
preşedinte al Grupului de iniţiativă al Partidului Poporului, Filiala Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

vigilante 1 decembrie 2010 at 21:17

Un nemernic care se foloseste de fraieri pt a obtine averi necalculate, iahturi si elicoptere intr-o tara care se zbate din cauza somajului, lipsei de alternative, hotiei generalizate.Si mai sunt fraieri de varsta a 2a care mai cred in promisiunile cu caracter de stanga ale acestor partide de rahat cladite pe bani obtinuti din scandaluri mediatice, abjectii duse le extrem, orori difuzate in prime time. Asta e modul in care unii incearca sa faca media in Romania, mai bine zis sa faca bani…multi..pe spinarea…nu-i numesc. Si unii cred ca va veni un al 2lea izbavitor!!!!!!! Oamei buni..treziti-va! Oare dupa 20 ani de la Revolutia in care am dorit cu totii o eliberare spirituala mai credeti povesti? E trist din pacate….pentru noi toti..oricum La Multi Ani Romania!. La Multi Ani tuturor romanilor..minte si rabdare pt depasirea crizei in care ne aflam. Nu cu povesti de stanga vom face aceasta ci cu acceptarea ca suntem responsabili cu totii de aceasta situatia..sa reflectam si sa incercam sa reparam greselile din ultimii 20 ani.

Cordovan catre asta cu vigilenta... 1 decembrie 2010 at 22:34

Omule incult de la 21,17 da asta pe care il jignesti a condus vreodata Romania ca sa sti cum este… si de aceia precis unii cu care tii ori ii simpatizezi ne-au adus pe mai toti la saracie ori fara loc de munca ! Si tu ii faci nemernic,dar precis tu esti !Hai PP IN FRUNTE CU VIITORUL PRESEDINTE,Dan Diaconescu !

vigilante 2 decembrie 2010 at 11:35

cordovene bine zice semnatarul articolului membru PP de altfel: doamne ocroteste-i pe romani:))

Comentariile sunt oprite