Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dan Coriolan Simedru: ”La Mulți Ani pompierilor din judeţul Alba!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ar trebui sărbătoriţi în fiecare zi, pentru simplul fapt că, la un moment dat, într-o clipă de suprem altruism al vieţii lor, au decis să devină pompieri. Ar trebui să le mulţumim în fiecare zi pentru că sunt eroii noştri, mereu prezenţi acolo unde e nevoie de Ei. Ar trebui, măcar în momentele critice, când sunt invariabil acolo, să le fim recunoscători pentru tot ceea ce fac pentru societate, pentru oameni.

Era nevoie însă de o zi, una specială, care să fie doar a lor. Ziua de 13 septembrie 1848 a rămas în memoria românilor ca un act de curaj extraordinar, o zi de luptă, în care pompierii români şi-au apărat patria, cu preţul vieţii lor. În fiecare situaţie de urgenţă, pompierii noştri reiterează acel 13 septembrie 1848, cu mult curaj şi cu un inegalabil spirit de sacrificiu.
Pompierilor judeţului Alba le mulţumesc, azi, mai mult ca în oricare altă zi.

Pentru felul în care îşi fac datoria, pentru modul cum îşi duc la îndeplinire misiunile, făcând faţă cu brio grelelor provocări, pentru cum reuşesc să rămână eroii incontestabili ai noştri, ai tuturor.

Tuturor pompierilor din Alba le doresc sănătate, putere de muncă şi succes în îndeplinirea nobilei lor meniri, aleasă, cândva, într-o clipă de altruism suprem a vieţii lor.

La Mulţi Ani!

Prefectul judeţului Alba
Dan Coriolan SIMEDRU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea