Dăianul Daniel Groza, de la Dinamo II, sub comanda „Ţânţarului”, la Luceafărul Oradea!

Dăianul Daniel Groza, ultima dată la Dinamo II a plecat în cantonament în Austria, cu divizionara secundă Luceafărul Oradea, preluată de curând de antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar.

Daniel Groza este văr cu un alt produs al Daliei Sport Daia Română, Mihai Schiau ajuns la Poli Timişoara, şi va fi un jucător important pentru „Ţânţarul” în ideea că poate acoperi compartimentul Under 21.

Elit ELIT

Fundaşul de picior stânga a fost lansat în fotbal la Dalia Sport Daia Română de Paul Ciucă, actualul antrenor al Industriei Galda de Jos. „L-am pregătit timp de şase ani, din clasa a 2-a, până în clasa a 8-a. Un jucător disciplinat, talentat, muncitor şi ambiţios, un băiat ce a avut parte de părinţi ce l-au ajutat cât a trebuit şi i-au dat educaţia potrivită„, a declarat Paul Ciucă.

Daniel Groza (20 de ani) a evoluat şi în celebrul joc din Cupa României, din octombrie 2016, dintre Dinamo II şi Dinamo, scor 1-2 (0-0), fiind creditat cu un autogol la deschiderea scorului din familia „câinilor roşii”. În carieră, D. Groza a jucat la Dalia Sport Daia Română, Şcoala de Fotbal ” Mihai Georgescu” Cluj, CS Sighet, FC Clinceni şi Dinamo II.

sursa foto: ebihoreanul.ro

Dan HENEGAR