Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dacian Cioloș este dispus să negocieze cu PNL și cu cei ce se opun „sinuciderii politice”: „Dragă Rareș Bogdan, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacian Cioloș este dispus să negocieze cu PNL și cu cei ce se opun „sinuciderii politice”: „Dragă Rareș Bogdan, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”

Liderul USR, Dacian Cioloș, susține că ar fi dispus să ducă negocieri cu PNL pentru formarea noului Guvern doar cu liberalii „curajoși care se opun acestei sinucideri politice”. „Dragă Rareș, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”, îi transmite Cioloș lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, care ar fi spus că vrea să discute și negocieze cu USR

„Eu vreau să reluăm discuțiile cu USR. Nu mai am încredere în Ciolacu. Este instabil. Nu mai am incredere in el deloc”, le-a spus Rareș Bogdan colegilor de partid.

Acesta ar fi gata să pledeze pentru intrarea într-un război total cu Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că vrea să umilească PNL și să-și bată joc de instituția prezidențială.

„Înțeleg spaima uriașă a celor de la PNL acum, după ce au dat cheile de la casă PSD-ului. Obișnuiți cu proprietatea altora și cu traiul în case naționalizate, pesediștii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere. Așa că nu mă miră dorința lui Rareș Bogdan de a cere negocieri cu USR. Să nu fiți surprinși dacă acceptăm negocierea, doar că ea nu va avea loc prea curând. Iar atunci când asta se va întâmpla, va fi doar cu liberalii curajoși care se opun acestei sinucideri politice.

Ironia sorții este că PNL va afla cum e să fii forța reformatoare dintr-un guvern retrograd care are un sigur interes: să facă bani pentru partid. Practic, PNL va avea în noul guvern rolul USR din guvernul precedent. PSD și UDMR vor face jocurile, vor bloca tot și vor împărți banii și funcțiile între ei. Diferența e că PNL nu e nici struț, nici cămilă, pentru că PNL nu vrea reformă cu adevărat, după cum nu e nici hoț profesionist ca PSD. Slabă mulțumire, e drept, pentru simplu fapt că această „dramedie” e plătită de cetățenii români.

Așa că, dragă Rareș, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”, a declarat Dacian Cioloș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea