Rămâi conectat

Economie

Dacă eşti părinte, află totul despre balansoare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aduceti prospetime in parcul dumneavoastra de joaca cu cateva obiecte ieftine si de efect! In principiu, atentia parintilor se centreaza pe hinte, tobogane si carusele, uitand in acest fel de importanta obiectelor mai mici, individuale sau pentru doi copii. Calutii pictati, figurinele pe arc sau balansoarele pot face diferenta, pentru un pret foarte mic, intre un parc de joaca clasic si unul cu adevarat deosebit.

 Modelele oferite de diverse companii online in aceasta arie variaza semnificativ; din aceasta cauza, parcurile de joaca pe care le concep sau pe care le instaleaza pastreaza de multe ori un aer personal, de identitate a locului. Se incearca, de aceea, adaptarea la cerintele clientilor, creand forme simple, frumoase si noi in acelasi timp.

 Balansoare pentru toate varstele

 Urmand constructii simple, clasice, sau adaugand un plus tematic, balansoarele nu fac diferenta de varsta. Va veti putea simti bine impreuna cu copiii dumneavoastra sau ii veti putea lasa pe ei sa se joace singuri. Puteti decide inaltimea la care se ridica un brat, gradul de confort si gradul de siguranta al balansorului pe care il comandati online.

 Caluti de exterior

Replica a calutilor de lemn, acestia se potrivesc excelent pentru copiii de la 2 la 10 ani. Arcul folosit are o forma intuitiva si sigura, reducand la maxim posibilitatea ca cel mic sa alunece in timp ce se joaca.

Figurine de poveste

In constructia balansoarelor cu arc sau cu doua brate, se folosesc figurine de dimensiuni mari, din lemn. Impactul pe care il au acestea in interiorul parcului de joaca este extrem de relevant. In fapt, acest detaliu este primul care atrage ochii copiilor la intrarea in parc. Culoarea, forma si tema figurinelor variaza de la un caz la altul, astfel ca, cumparand de la noi, puteti cu siguranta descoperi o figurina pe care sa o considerati potrivita pentru parcul de joaca pe care il construiti.

Sursa: Dupex

Despre teme si culori

 Tema acestor obiecte este esentiala pentru dumneavoastra si pentru copiii dumneavoastra. Va sugeram sa alegeti cu mare atentie acest aspect, pentru a nu induce senzatia de plictiseala copiilor care se joaca in parc. Practic, alternarea temelor face diferenta dintre un parc complex si atractiv si unul banal. Adaugati la acest aspect grila de culori, si obtineti din numai cateva alegeri exact profilul parcului pe care il cautati. Din aceste puncte de vedere, aveti la dispozitie doua alegeri majore.

 Cea dintai se refera la parcuri pentru casa. Cautati teme cat mai diverse de la un obiect la altul, incercand sa alegeti in asa fel incat calutii de exterior sa difere de balansoare si viceversa. Cea de a doua, pentru parcuri publice, poate combina teme asemanatoare, atata vreme cat grila de culori aleasa variaza foarte mult. Copiii sunt incantati de schemele cromatice complexe, ce alterneaza culori vii, atat de la un aparat la altul, cat si in cadrul aceluiasi obiect. Cu cat gradul de variatie este mai mare, cu atat mai atragator va fi parcul de joaca, fie ca vorbim de un complex de numai cateva obiecte, fie ca ne referim la o solutie complexa pentru un parc public.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea