Curtea de Apel Alba Iulia a emis Mandat european de arestare pe numele unei femei care ar fi dat ţepe de 8 milioane de euro în Spania

Paul Voicu - Primar 2020

Curtea de Apel Alba Iulia a emis Mandat european de arestare pe numele unei femei care ar fi dat ţepe de 8 milioane de euro în Spania.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea autorităților spaniole de a pune în aplicare un mandat european de arestare pe numele unei femei în vârstă de 42 de ani. Loredana Dobre, originară din Sibiu, va fi extrădată în Spania în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Femeia este cercetată penal pentru săvârșirea, în cursul anului 2016, pe teritoriul Spaniei, a infracțiunilor de înșelăciune, fals în documente, spălare de bani, respectiv apartenență la o organizație criminală, infracțiuni care ar fi generat un prejudiciu de aproximativ 8 milioane de euro.

ELIT

Loredana Dobre este acuzată de spanioli că își lua identități false, deschidea diverse site-uri de servicii, încasa banii și apoi dispărea. Se pare că prin această metodă ar fi prejudiciat mai multe persoane fizice, precum și aproximativ 70 de instituții de stat din Spania, iar prejudiciul depășește orice închipuire, ridicându-se la 8 milioane de euro, susțin autoritățile spaniole.

Dacă va fi găsită vinovată și condamnată pentru faptele sale, femeia ar urma să-și execute pedeapsa în România.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...