Rămâi conectat

Ştirea zilei

Curtea de Apel Alba Iulia a emis Mandat european de arestare pe numele unei femei care ar fi dat ţepe de 8 milioane de euro în Spania

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curtea de Apel Alba Iulia a emis Mandat european de arestare pe numele unei femei care ar fi dat ţepe de 8 milioane de euro în Spania.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea autorităților spaniole de a pune în aplicare un mandat european de arestare pe numele unei femei în vârstă de 42 de ani. Loredana Dobre, originară din Sibiu, va fi extrădată în Spania în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Femeia este cercetată penal pentru săvârșirea, în cursul anului 2016, pe teritoriul Spaniei, a infracțiunilor de înșelăciune, fals în documente, spălare de bani, respectiv apartenență la o organizație criminală, infracțiuni care ar fi generat un prejudiciu de aproximativ 8 milioane de euro.

Loredana Dobre este acuzată de spanioli că își lua identități false, deschidea diverse site-uri de servicii, încasa banii și apoi dispărea. Se pare că prin această metodă ar fi prejudiciat mai multe persoane fizice, precum și aproximativ 70 de instituții de stat din Spania, iar prejudiciul depășește orice închipuire, ridicându-se la 8 milioane de euro, susțin autoritățile spaniole.

Dacă va fi găsită vinovată și condamnată pentru faptele sale, femeia ar urma să-și execute pedeapsa în România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea