Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Cupa Crăciunului GT Sport – Bergenbier, competiție atractivă în Cetatea Marii Uniri | Sâmbătă, finalele și serbarea finalului de an pentru GT Sport Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La Baza Sportivă “Winner’s Club Țălnar” din Alba Iulia se dispută, începând din 6 decembrie, atractiva competiție de minifotbal Cupa Crăciunului GT Sport – Bergenbier, ajunsă în acest an la a 15-a ediție. Turneul este organizat în ultimii trei ani de către ACS GT Sport Alba Iulia, club sportiv care pe lângă această ramură extrem de dezvoltată în județul nostru se mai ocupă și cu creșterea copiilor și juniorilor din Alba Iulia și nu numai, ajungând în mai puțin de 8 luni la peste 100 de copii legitimați.

Turneul care se desfășoară în acest moment a adunat la start 16 echipe din trei județe, împărțite în prima fază în 4 grupe a câte 4 echipe fiecare. După etapa optimilor de finală, de joi, 19 decembrie, vor debuta sferturile de finală, prag al întrecerii în care se întâlnesc echipe cu adevărat puternice, iar meciurile sunt tot mai atractive. Aseară au avut loc întâlnirile Beer Hunters – RMC 24 și Rekord – Pâclișa City, iar astăzi sunt prevăzute întâlnirile Squadra Turda – Leaders (joi, 19 decembrie, ora 19.00) și Kinder Teiuș – Finlandia (joi, 19 decembrie, ora 20.00).

Semifinalele sunt prevăzute vineri, 20 decembrie, de la orele 20.00 și 21.00, iar finalele vor avea loc sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 18.30 (finala mică), respectiv ora 19.30 (finala mare).

Ținând cont de acest regal minifotbalistic, așteptăm un număr cât mai mare de spectatori, cu atât mai mult cu cât sunt implicați fotbaliști extrem de valoroși care evoluează în Liga 1 și chiar la nivelul echipei naționale. Mulțumim echipelor participante și sponsorilor”, a transmis George Țălnar.

Tot sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 17.00, va avea loc și serbarea de final de an a clubului GT Sport, patronat de Gicu Grozav și Cornel Țălnar, eveniment în cadrul căruia cei peste 100 de copii legitimați vor primi vizita lui Moș Crăciun. Dar iată partenerii Cupei Crăciunului 2019: Beck’s, Agra’s, Real MT, Sendy Club, Bergenbier, Giro, Pepsi, Joma, Domeniul Ciumbrud, Valimedia, partener media fiind ziarul Unirea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea