Rămâi conectat

Politică Administrație

Cumpărăm vaccin antigripal în valoare de 74 milioane lei, dar nu avem vaccin împotriva rujeolei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Licitația pentru achiziția de vaccin gripal a fost demarată de către Conducerea Ministerului Sănătății Publice.

Potrivit unui anunţ publicat pe SEAP, Ministerul Sănătăţii Publice va încheia un contract acord-cadru pentru furnizare vaccin gripal trivalent inactivat şi purificat. Contractul acord-cadru urmeză a fi încheiat cu maxim 7 agenţi economici, durata acestuia va fi de 24 luni, valoarea estimată, fără TVA, fiind estimată între 18,5 şi 74,32 milioane lei.

“Frecvenţa şi valoarea contractelor care urmează să fie atribuite: semestrial valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 18,58 milioane lei, fără, TVA.

Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. Cantitatea minimă şi maximă a acordului cadru: minim 1.000.000 doze şi maxim 4.000.000 doze. Cantitatea estimată minimă si maxima a unui contract subsecvent este de minim 500.000 doze şi maxim 1.000.000 doze”, conform anunţului de licitaţie.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 4 octombrie, iar data limită de evaluare a ofertelor este 31 octombrie.

Sursa: capital.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea