Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Cum va fi VREMEA până în 17 martie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo publicată de ANM

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza până pe 17 martie. Vreme va fi capricioasă în următoarele două săptămâni. La sfârşitul acestei săptămâni, maximele termice vor ajunge până în jurul valorii de 20 – 21 de grade în Muntenia, Oltenia şi Banat. Apoi, temperaturile vor scădea.

Temporar vor fi precipitaţii slabe la începutul acestei săptămâni Transilvania, Maramureş, Banat şi Crişana, apoi în jurul datei de 11 martie în restul ţării.

Oscilaţii termice în Transilvania

Media temperaturilor maxime va fi în scădere de la 14 grade, în data de 4 martie, spre 10…11 grade, în zilele de 5 şi 6 martie, dar ulterior vremea se va încălzi şi va deveni caldă în perioada 7 – 9 martie, când se vor înregistra maxime, în medie regională, de 16…19 grade. Apoi maximele termice vor scădea uşor şi treptat şi vor ajunge la medii 8…9 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creştere uşoară a acestora. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între -2 şi 0 grade, exceptând nopţile din perioada 8 – 12 martie, când va fi de 1…2 grade. Temporar vor fi precipitaţii pe 5 şi 6 martie, precum şi în perioada 9 – 17 martie.

Minus 2 grade la munte

Media temperaturilor maxime va fi în scădere de la 6 grade, în data de 4 martie, spre 2 grade, în zilele de 5 şi 6 martie, dar ulterior vremea se va încălzi şi va deveni caldă în perioada 7 – 9 martie, când se vor înregistra maxime medii de 7…10 grade. Apoi maximele termice vor scădea uşor şi treptat şi vor ajunge la medii 0…2 grade în perioada 12 – 17 martie. Media temperaturilor minime se va situa în general între -6 şi -4 grade, exceptând noaptea de 5 martie, dar şi nopţile din perioada 8 – 12 martie, când media lor va fi de -2…2 grade. Temporar se vor semnala precipitaţii în perioada 9 – 17 martie, pe arii mai extinse în zilele de 11, 12 şi 13 martie, dar trecător şi în jurul datei de 5 martie.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea