Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în Transilvania și la munte, până în 8 noiembrie. Prognoza meteo pe două săptămâni

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremea octombrieAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 26 octombrie – 8 noiembrie, în regiunile ţării. Potrivit acesteia, vremea se va răci treptat până la finalul acestei luni, iar din noiembrie probabilitatea pentru ploi va fi tot mai mare. De asemenea, apar condiții de ceață și brumă în zonele depresionare.

 În TRANSILVANIA, în ultimele zile ale lunii octombrie şi la începutul lunii noiembrie temperaturile nu vor avea variaţii semnificative şi se vor situa în apropierea mediilor climatologice specifice prioadei. Media valorilor diurne va fi între 11 şi 14 grade. În intervalul următor, trendul general va fi de răcire treptată, astfel că din data de 5 noiembrie media maximelor nu va mai depăşi 10 grade, iar vremea va deveni uşor mai rece decât în mod obişnuit. Media regională a minimelor va mai trece de 2 grade doar în primele două zile ale intervalului, iar între 1 şi 5 noiembrie chiar va coborî sub pragul de îngheţ.

Condiţile de ploaie slabă vor fi mai mari începând cu data de 4 noiembrie. Probabilitatea de ceaţă şi de brumă va fi mai mare în zonele depresionare.

LA MUNTE

Regimul termic va fi în scădere uşoară şi treptată, de la medii ale maximelor termice de 7…8 grade în ultimele zile ale lunii octombrie, până la 4 grade în zilele de 7 şi de 8 noiembrie. Vor scădea şi temperaturile nocturne, astfel că după data de 31 octombrie vor predomina valorile negative.

Se vor semnala precipitaţii slabe şi pe arii restrânse, cel mai probabil după data de 3 noiembrie. Mai ales dimineaţa şi noaptea, local, va fi brumă, iar pe văi şi în depresiuni ceaţă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea