Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA în anul 2022. Prognoza METEO indică că o sa fie unul dintre cei mai fierbinți ani din istorie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în anul 2022. Prognoza METEO indică că o sa fie unul dintre cei mai fierbinți ani din istorie

Temperatura medie globală este proiectată să fie cu 0,97-1,21 grade peste media preindustrială în 2022. 2022 va fi unul dintre cei mai fierbinți ani de pe Pământ din istorie.

Citește și: FELICITĂRI de ANUL NOU. MESAJE de Anul Nou  • URĂRI de Anul Nou.  ”La mulți ani” prin SMS de Revelion

Acest lucru este evidențiat de datele prognozei anuale ale temperaturii globale ale Oficiului Meteorologic al Marii Britanii.

Temperatura medie globală este proiectată să fie cu 0,97-1,21 grade peste media preindustrială anul viitor. Se estimează că acesta va fi al optulea an consecutiv în care temperaturile vor fi cu 1 grad mai mari decât valorile preindustriale.

Totuși, se observă că această valoare va fi mai mică față de anii precedenți din cauza efectului La Niña, care va scădea ușor temperatura medie globală.

În ceea ce privește anul 2021, datele pentru ianuarie-septembrie arată că temperatura medie globală este cu aproximativ 1,09 ° peste nivelul preindustrial, spun experții.

Zilele trecute, în Groenlanda a fost înregistrată o temperatură anormal de ridicată. Într-unul dintre cele mai nordice orașe de pe planetă – Kaanaak – recordul de temperatură a fost doborât, deoarece temperatura maximă în timpul zilei a crescut la + 8,3 °.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea