Cum poti ajunge sa ai o cariera Hi-Tech?

Star Transmission & Star Assembly îţi deschid şi în anul 2018 noi oportunităţi să îţi pui potențialul în valoare. La Star Transmission & Star Assembly găseşti jobul perfect dacă îţi doreşti o carieră în mentenanță, dar nu ştii de unde să începi.

În această lună, căutăm electricieni şi mecanici cărora nu le este teamă să îşi murdarească mâinile pentru a rezolva problemele apărute în departamentul mentenanță şi să folosească PLC-uri pentru a controla roboţii industriali şi linile automatizate.

Care sunt cerințele posturilor?

Studii medii sau calificare în următoarele domenii: electrică, electronică, electrotehnică, mecanică, mecatronică sau lăcătuș mecanic. Experiența în domeniul mentenanței reprezintă un avantaj.

Vezi lista completă cu oportunitățile de carieră pe:  www.stcu.ro/en/cariera/

Crezi că eşti candidatul ideal? Aplică acum!

De ce Star Transmission & Star Assembly? 

Ai şansa de a crește într-un mediu competitiv în care se pune accentul pe angajat, salariu motivant, tichete de masă, bonus pentru performanţă, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat, programe de training.

Cu peste 3.000 de angajați, Star Transmission & Star Assembly sunt subsidiare ale Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internatională de automobile.

 Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul   www.stcu.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...