Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cum ne îmbrăcăm pentru o noapte în club?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

 Stilul vestimentar trebuie adaptat în funcţie de tipul de eveniment la care participăm, de locurile unde mergem şi de preferinţele noastre. Cluburile în special, ne oferă posibilitatea de a ne îmbrăca exact cum ne simţim noi bine, nu ne limitează şi nu impun o anumită vestimentaţie.
Momentele de relaxare pe care ni le petrecem în compania prietenilor noştri şi în locurile pe care le apreciem şi în care ne dorim să fim, oferă prilejul să ne manifestăm creativitatea şi să fim excentrici.
Fie că adoptăm un stil elegant fie că alegem să purtăm haine colorate şi largi, în club nimeni nu ne opreşte să ne simţim bine şi să impresionăm prin ideile noastre revoluţionare.
Indiferent de vârstă sau statut social stilul vestimentar adoptat în club se împarte în următoarele categorii:
1. Stilul sport
Majoritatea oamenilor aleg să se simtă lejeri şi vor să scape pentru câteva ore de hainele office şi de conduita de la birou pentru a se putea bucura alături de prietenii lor, de o seară de dans. Putem să alegem să purtăm o pereche de jeanşi uşor decoloraţi, un top lejer care să ne permită să dansăm şi să ne mişcăm în voie şi o pereche de pantofi sport care vor completa de minune ţinuta.
2. Stilul atrăgător şi incitant
Atât femeile cât şi bărbaţii îşi doresc să meargă într-un club şi să atragă privirile celorlalţi. Acest aspect face parte dintr-un ritual al flirtului, şi stilul vestimentar de acest gen, este adoptat de oamenii îndrăzneţi care pun preţ pe aprecierea celorlalţi şi pe atracţia fizică. Lungimea rochiţei este crucială în acest caz şi nu în ultimul rând, înălţimea tocurilor conferă personalitate stilului nostru.
3. Stilul clasic
Acest stil este preferat de cei care se îmbracă în acelaşi mod ca şi la birou sau în alte locuri pe care le frecventează. Cei care au un stil clasic nu doresc să fie priviţi în mod diferit şi nu pun preţ pe imaginea creată într-un astfel de mediu.
4. Stilul misterios
Doamnele şi domnişoarele adoptă un stil vestimentar dominat de culorile roşu şi negru pentru a crea în jurul lor un aer misterios. Mănuşile din dantelă neagră, rochiţele care ne pun în valoare silueta şi tocurile înalte şi subţiri aduc un strop de senzualitate şi elegantă şi nu dau greş niciodată.
5. Stilul extravagant
Acest stil ne permite să facem combinaţii inedite şi să şocăm privirile celor din jurul nostru. O coafură îndrăzneaţă şi o floare roz sau roşie asezată strategic într-o parte, o salopetă care să ne pună în valoare frumuseţea picioarelor şi o cămaşă uşor şifonată, o să impresioneze şi o să atragă privirile celorlalţi.
În funcţie de preferinţele noastre, de modul nostru de a ne exprima şi de genurile de cluburi pe care le frecventăm suntem liberi să adoptăm un stil care ne face să ne simţim noi înşine şi să ne bucurăm la maxim de distracţie alături de prietenii noştri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea