Cum a încercat un tânăr șofer din Alba Iulia să se RĂZBUNE pe polițiștii care l-au amendat

Supărat pe polițiștii care l-au oprit și l-au amendat pentru mai multe abateri la regimul rutier, un tânăr șofer din Alba Iulia a hotărât să se răzbune sunând la 112 să reclame că aceștia se află sub influența alcoolului.

În data de 22.01.2019, în jurul orei 09:30, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe DN7, pe raza comunei Veţel, un conducător auto în vârstă de 31 de ani, din municipiul Alba Iulia.

Pentru abaterile la regimul rutier constatate (lipsă rovignetă, lipsă trusă medicală, extinctor şi triunghiuri reflectorizante), bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum total de 540 lei.

La scurt timp după primirea sancţiunii, conducătorul auto a sesizat telefonic, la numărul de urgențe 112, faptul că polițiștii care l-au sancționat se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

”Urmare a sesizării, conducerea I.P.J. Hunedoara a dispus ca șeful Biroului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene să se deplaseze în teren în vederea testării celor doi agenţi de poliţie care l-au sancţionat pe bărbat. În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ, pentru ambii agenți de poliție rutieră. Urmare a apelării nejustificate a numărului de urgenţă 112, conduătorul auto urmează a fi sancţionat contravenţional, în baza Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, precizează reprezentantul IPJ Hunedoara.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...