Rămâi conectat

Actualitate

Cugirul ar putea scăpa de maidanezi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aceştia ar putea fi transportaţi şi „cazaţi” la Simeria în schimbul plăţii unei taxe

    Situaţia câinilor comunitari din Cugir a devenit subiect de discuţie şi nemulţumire nu doar în rândul localnicilor ci şi a aleşilor locali care în şedinţele de consiliu pun tot mai des întrebări de genul „ce facem cu câinii vagabonzi?” Ultima abordare pe această temă ce preocupă comunitatea locală a venit din parte consilierului Radu Roşian care i-a propus edilului şef al oraşului Adrian Teban ca împreună cu consilierii locali să caute şi să găsească o soluţie de a scăpa de maidanezii ce domină urbea. Un demers deloc uşor dacă ţinem seama că până acum nu s-a reuşit nimic pe această delicată problemă, ce presupune eforturi financiare considerabile pentru o localitate care şi aşa se confruntă cu destule dificultăţi sociale. Cu toate acestea, primarul a lăsat să se înţeleagă că în scurt timp va relua negocierile cu primăria din Simeria în vederea transportului şi preluării spre adăpost şi a câinilor maidanezi din Cugir în schimbul achitării unor taxe deloc mici pentru astfel de situaţii.
De menţionat că la Simeria există o locaţie pentru cca 2000 de patrupede din Hunedoara, Deva respectiv Simeria care sunt adăpostite, hrănite şi apoi sterilizate, prin grija edililor din această localitate. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea