Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cugirul a demarat Campania celor 16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugirul a demarat Campania celor 16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii

În cadrul Campaniei celor 16 Zile de activism împotriva violenţei asupra femeii, desfăşurată anual în intervalul 25 noiembrie-10 decembrie, la nivel internațional, Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS) Cugir se alătură altor organizații din întreaga lume pentru a reclama violenţa ca fenomen intolerabil, dar și pentru a evidenția necesitatea ca toate instituţiile implicate în protecţia omului, să-şi unească eforturile pentru minimizarea efectelor negative ale acestui fenomen.

”Având în vedere premisele de intervenție imediată și accentuând asupra accesului facil la servicii specializate pentru orice potențială victimă a violenței domestice, anul acesta desfășurăm ediția a IV-a a campaniei „Fii un zid, nu face un zid!”, nu doar la nivel local, extinzându-ne grupul țintă al campaniei cu femei/fete din zonele rurale/izolate.

Ținând seama de faptul că în localitățile rurale, și mai ales în satele de munte izolate, informațiile ajung mai greu la publicul larg, reprezentanții SPAS Cugir desfășoară acțiuni de informare și conștientizare a efectelor violenței domestice prin susținerea sesiunilor deschise cu tema „Violența domestică- între mit și realitate” în următoarele localități: Mugești, Șibot, Ceru Băcăinți, Săliște, Blandiana, Vințu de Jos, localități partenere în lupta comună împotriva violenței”, ne-a declarat șefa SPAS Cugir – jr. Viorica Nedel.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea