Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Cugireanul Mihai Toader, cel mai apreciat tânăr bucătar din ţară. Este între cei 10 finalişti din estul Europei la unul dintre cele mai prestigioase concursuri culinare din lume „San Pellegrino Young Chef 2015”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai-ToaderMihai Toader, tânărul din Cugir, finalist la Masterchef, face paşi mari în carieră. Acesta s-a demostrat a fi unul dintre cei mai apreciaţi tineri bucătari din ţară şi a fost ales să participe la „San Pellegrino Young Chef 2015”, unul dintre cele mai prestigioase concursuri culinare din lume, aflându-se între cei 10 finalişti din estul Europei. Un singur român se mai află printre aceştia, Emanuel Mocan, din Dej.

După ce a câştigat locul III la Masterchef şi a lucrat în bucătăria juratului Florin Dumitrescu,  Mihai Toader  îşi va demonstra talentul în faţa întregii lumi.

“Sunt foarte fericit că am fost ales printre cei 10 finalişti din estul Europei, la concursul S.Pellegrino Young Chef 2015. O sa dau tot ce am mai bun şi sper să reprezint Europa de Est la Milano”, a transmis tânărul chef pe pagina lui de socializare.

Peste 3.600 de candidaţi din 191 de ţări  au fost înscrişi la concursul „San Pellegrino Young Chef 2015”, iar el a trecut cu brio de prima etapă. Se află acum printre cei 10 finalişti din estul Europei.

Competiţia San Pellegrino Young Chef  este foarte apreciată la nivel mondial, bucurându-se de implicarea ALMA, cel mai important centru de educare şi practică culinară italiană din lume, care selectează primii 10 clasaţi pentru fiecare regiune în parte în urma aplicaţiilor online, ghidându-se după cinci reguli de aur: ingrediente, competente, geniu, aspect, mesaj.

În următoarea etapă, finaliştii vor trece prin 20 de probe diferite în faţa unui juriu şi doar unul din fiecare regiune va participa la marea finală din luna iunie de la Milano, unde va fi desemnat cel mai talentat tânăr chef al anului.

Reamintim că tânărul cugirean a avut deschis la Alba Iulia primul restaurant cu specific franţuzesc, dar ulterior a fost închis. Vezi AICI.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea