Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cugireanul Cristian Simu, numit președintele Consiliului de Administrație al C.N. Romarm S.A.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin decizie a Adunării Generale a Acționarilor Romarm, au fost înlocuiți toți cei cinci membri ai Consiliului de Administrație ai Companiei Naționale care lucrează pentru idustria de apărare fiind numită o nouă echipă de conducere. 

Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, unul dintre cei cinci noi membri este liberalul Iulian-Cristian Simu din Cugir, fost secretar de stat în ministerul menționat. Simu a deținut funcția de secretar de stat până recent, când a fost înlocuit de economista Daniela Nicolescu (PNL). Ca specialist în industria de apărare, Simu a asigurat din poziția de secretar stat în Ministerul Economiei, coordonarea Romarm și a filialelor sale.

După pierderea calității deținute la Ministerul Economiei, Simu s-a încadrat la Uzina Mecanică Cugir, pe o funcție de inginer, la Serviciul tehnic, compartiment unde a mai lucrat ca șef serviciu până în anul 2019. În perioada 2019 – 2020 a fost director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit unui comunicat al ME, Cristian Simu a fost desemnat ca președinte al Consiliului de Administrație al CN Romarm SA.

Simu este de profesie inginer, absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca – Facultatea de Construcții-Mașini, în 2000. Indemnizaţia brută lunară fixă a membrilor Consiliului de Administraţie al Romarm este de 6.454 lei, potrivit Hotărârii AGA nr. 67/07.08.2018.

   Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea