Rămâi conectat

Curier Județean

Cugireanul Bogdan Petric, dorit manager general la FC Brașov. A fost arbitru și a avut mai multe funcții de conducere la Metalurgistul Cugir

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Cugireanul Bogdan Petric, dorit manager general la FC Brașov. A fost arbitru în Liga 3 și a avut mai multe funcții de conducere la Metalurgistul Cugir

Cugireanul Bogdan Petric, fost arbitru până la nivelul Ligii a 3-a și care a deținut mai multe funcții de conducere la Metalurgistul Cugir, este dorit manager general la FC Brașov.

FC Brașov nu a mișcat pe piața transferurilor dar se întărește în conducere, susține monitorulexpres.ro!

Conform publicației din Brașov, lângă președintele Marin Mitran, primarul Allen Coliban mai vrea si un manager general.

Este vorba de Bogdan Petric (36 de ani), fost arbitru de nivelul Ligii a 3-a și care a deținut mai multe funcții de conducere la Metalurgistul Cugir.
Petric a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj și este manager al farmaciei Farmex din Cugir. „Bogdan este un tip capabil, îl cunosc din perioada în care am antrenat la Cugir“, a spus Călin Moldovan, fostul antrenor al grupării brașovene.

Tot din Cugir este și Ion Mărginean, fostul președinte al clubului brașovean. Interesant este că în vara trecută, pentru postul de manager general părea favorit Marian Ivan, fostul mare atacant al Brașovului.

Dacă numirea lui Petric va fi oficializată, organigrama clubului va arăta astfel: Marin Mitran, – președinte, Bogdan Petric – manager general, Vasile Dochița – vicepreședinte, Cristi Mățău – secretar general, Adrian Szabo – director tehnic, Mugurel Buga – manager sportiv, Șerban Moraru – director sportiv, Ilie Luca – organizator de competiții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba, fără apă potabilă sâmbătă: AVARIE la conducta de alimentare cu apă a comunei Locuitorii Șeușa, Ciugud și Limba au rămas fără apă potabilă sâmbătă, în urma unei avarii la conducta de alimentare cu apă a comunei. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea