Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cugir – Aproape 14 kilometri de reţele de apă potabilă modernizate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dintr-un raport de specialitate întocmit de Compartimentul de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Cugir rezultă că în cadrul Proiectului ”SAMTID” – ”Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă  din Judeţul Alba”, la Cugir au fost modernizate reţele de apă pe un număr de 27 de străzi. Lungimea totală a reţelelor rabilitate măsoară 13.745 m.l, iar valoarea totală a obiectivului de investiţii s-a ridicat la suma de 3.643.890 de lei.
Potrivit aceluiaşi raport, modernizarea reţelelor a constat în înlocuirea conductelor de oţel, fontă şi azbociment cu conducte tip PEHD, conducte care asigură parametrii tehnici şi calitativi necesari şi care au durata de exploatare de 50 de ani. Amplasarea conductelor s-a făcut pe domeniul public în zone accesibile intervenţiei în vederea executării lucrărilor de remediere a defecţiunilor. ( C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea