Rămâi conectat

Societate

Cu microfonul în mână vrăjește orice fată. Teologul Petru-Ionică Butilca participă la Bal cu mari speranțe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul bobocilor 2014 la UAB43Petru-Ionică Butilca, student la Facultatea de Teologie din Alba Iulia participă la Balul bobocilor 2014 pentru că reprezintă o ”oportunitate de a relaționa cu toți colegii”, pe care ar dori să-i cunoască, iar ”firea” lui petrecăreață, îi va cuceri pe toți.

”Pentru mine, oamenii din jur sunt foarte imprevizibili, de aceea  de multe ori am multe inconveniente în relatia cu cei din jur. Minciuna e unul dintre motivele pentru care am renunțat la multe prietenii sau pur și simplu m-am îndepărtat de persoana respectiva. Nu suport  ca unii oameni să mă atragă într-o discuție ce ar putea degrada moral o persoana prin niște vorbe răutăciose ce nu-și au rostul. Consider că fiecare om are ceva special și că trebuie sa luam doar părțile pozitive, care ne-ar face pe noi sa creștem frumos ca oameni”, a spus Petru.

Timpul liber îl petrecere cu prietenii, iar unul dintre hobby-urile sale este condusul. De asemenea, îi place să cânte cu gașca de prieteni.

”Mereu încerc să-mi fac anumite planuri de viitor pentru că sunt o persoană foarte hotârată și știu ce vreau. În viitor aș vrea sa devin independent din punct de vedere financiar prin muncă proprie. Aș dori ca viața mea să fie una liniștită, să fac ceea ce-mi place și să nu-i las pe cei din jur să mă schimbe. Un lucru foarte important ar fi să am alaturi prietenii pe care îi pretuiesc, chiar daca  vom alege cai diferite eu vreau sa ne aducem aminte razand de toata adolescenta noastra”, a mai spus acesta.

Motto-ul său preferat este: “Dimensiunea succesului tău este măsurata de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes.” – Robert Kiyosaki.

Dacă vă place Petru-Ionică Butilca şi doriţi ca el să câştige titlul de Mister Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Mister Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea